![]() |
Re: E46 - mandru posesor
Ma gandesc ca mai mult de 400 de euro nu bagi lunar in ea, sper... :???:
Ca doar nu am ghinion sa iau cea mai stricata masina sa cada lunar cate o piesa.... |
Quote:
|
Sa vedem in weekeend ma duk sa ma uit mai bine la masina ca akum sunt cu munca si degeaba ma duc noaptea sa o vad ... daca nu raman cu al meu 3-ar si de luna care vine incepem sa il crosetam
|
eu spun sa pastrezi seria 3 pt ca deja modelele astea clasice,usor,usor devin ca un sac fara fund in care tot bagi bani.spun asta din experienta.
cand vrei sa faci si tu cv iinteresant la masina se mai strica cate cv si tot asa. |
Mersi de sfat o sa tin cont am mai dat ceva telefoane si mi-au zis acelasi lucru
|
am uitat sa va spun ce am patit,cumpar masina si plec la drum cu ea spre Ramnicul Valcea,la 110 aveam o vibratie la volan trag pe dreapta meditez un pik ma uit la roata dreapta fata nu mai aveam plumbul ,ma sui la volan si opresc la primul service la intrare in Targoviste pe dreapta.Akolo dau de un mecanic fenomenal in prima instanta sa imi scape masina de pe elevator(sa il omor si nimic altceva) ,trecem peste se apuca sa imi desfaca rotile(la indemnul meu sa imi centreze toate rotile),ma intreaba de antifurt nu am stiut de existenta lui l-a gasit in portbagaj,om foarte priceput pune antifurtul si incearca sa il desfaca cu pistolul pneumatic ;rezultatul s-a rupt antifurtul in 2,m-am enervat i-am zis sa dea masina jos ca plec asa,omul incepe sa o coboae timp in care ma duc sa imi iau un suc din magazinul lor,cand ma intorc omul foarte hotarat dadea cu dalta in antifurt sa il desfaca (:"cunosc eu o metoda fara grija ca o rezolvam"),nici nu am apucat sa ii zic sa opeasca si am vazut capul de la prezon cum s-a rupt(jumatate a ramas la roata ),plin de draci dupa scandaluri am plecat asa cu masina,akum imi era frica daca fac pana ce ma fac ca nu mai pot sa desfac roata,am mers incet si la Ramnicul Valcea am fost la Well Auto,akolo am dat peste un mecanic bun care a stricat vreo 6 chei sa imi desfaca ramasita de prezon si nu a vrut sa imi ia nici un ban ,am scos toate prezoanele cu antifurt si am cumparat altele noi .Patania era a doua zi dupa ce am cumparat masina,dupa dimineata furtunoasa cand am gasit o zgarieura data de cheie,a fost o zi de cosmar....
|
Rog baietii din Ploiesti daca stiti nr de inmatriculare PH-10-MIK mercedes sa ma contactati.Mi-a busit masina(audi) si s-a tirat
|
pfff...numai "bucurii" ai avut cu ea. :???:
|
nu a lovit bmw nu azi si pasta la botit dar in seara asta a pleznit audi....
|
Baieti am si eu nevoie de ajutorul vostru,sambata ma duc cu masina la service sa ii schimb discurile pe spate si ma bate gandul sa ii fac un control la uleiul de la cutie(cand schimb din N in D se misca de spate un pic) va rog sa ma sfatuiti daca trebuie sa schimb uleiul ce ulei sa cumpar.Cati litri .Ma intereseaza ceva recomandat de producator .O sa ii controlez toate furtunele si toate cele sa o pregatesc de o resoftare.Daca nu e uleiul de la ce poate fi aceasta miscare?Tamburii de la motor,cutie astept raspuns va multumesc
|
rezolvat nu aveam nici o problema mi-au spus ca este normal sa se miste foarte putin cand schimbi in drive (reprezentanta bmw)
|
pareri ce e mai bun chip tuning sau powerbox si unde pot face aceasta modificare in ploiesti
|
Quote:
|
ai idee cat scoate in plus fata de standard si daca afecteaza cutia tinand cont ca este hidramata?Am citit cat poate sa scoata din el ,pe langa toate cele daca reusesc sa imi iau o zi libera se poate sa ma ajute cineva cu orientarea prin bucuresti cum ajung la ei?Nu cunosc mai deloc bucurestiul.Fac cinste:D
|
Quote:
Deci dupa resoftare o sa ai in jur de 165 de cai si 360 NM (asta in sistem de siguranta ) Iti dau eu datele pe P.M daca te intereseaza cum sa ajungi la ei :) Sunt niste baietii de nota 10+ . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning