Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   !!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/34779-strazi-periculoase-bucuresti.html)

PYT 01-07-07 22:10

Re: !!!Strazi Periculoase In Bucuresti!!!

eu unul nush dc tre sa se circule tare pe portiunea aia, mai ales cand ai o singura banda pe sensul cu pricina si 2 sau 3 (nu mai stiu sigur) pt contrasens... e clar k e ceva dubios :suspiciou

PS: Laura, la cat deschideti dimineata? k vineri noaptea/dimineata pe la 5 eram in trecere p-acolo :lol:

babygirl_nwa 02-07-07 02:50

lol...la 10:00 deshidem
sunt 2 benzi pe sensul nostru(pe sensul pe care au loc accidentele) si 1 pe sensul opus

In seara asta am aflat k un pusti cu un scuter a luat primul stalp din fata magazinului si a fost ranit ft grav la cap si la umar(rana deschisa)...dupa vreo 30 min a venit politia si la insistentele politiei a venit salvarea,desi se sunase imediat la salvare,erau fff ocupati...probabil in scurt timp o sa inlocuim stalpii(facuti din teava de sonda) cu + + +

Alexutzzz 02-07-07 05:00

frate sunteti razna? ce draq are curba aia? eu o iau cu peste 100 mereu de obicei cam 120-130 cu motoru si nu am nici pe draqu nu mi a fugit niciodata nu am alunecat..nu s a intamplat nimic...wtf? ff suspect ce se int acolo poate niste "sicane" de limitare a vitezei ar fi de folos chiar daca sunt insuportabile

dolb 02-07-07 06:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 842409)
- politia a avut nerusinarea sa spuna ca daca nu sunt victime nu are rost sa intervina ......

jegosii sunt obligati macar sa faca o constatare! pentru ca atunci cand te duci la reparat, sau atunci cand te opreste gaboru si vede masina lovita.. sa ai o dovada ;) deci ii poti sanctiona rau pe gabori daca nu au luat macar masura de a constata accidentul ;)

Dimitris 02-07-07 13:41

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 976839)
frate sunteti razna? ce draq are curba aia? eu o iau cu peste 100 mereu de obicei cam 120-130 cu motoru si nu am nici pe draqu nu mi a fugit niciodata nu am alunecat..nu s a intamplat nimic...wtf? ff suspect ce se int acolo poate niste "sicane" de limitare a vitezei ar fi de folos chiar daca sunt insuportabile

chiar asa de rau te grabesti? Daca tai curba poate poate te cred ca iei cu 130 curba aia...
p.s: rondu de la alba iulia cu cat il iei? tot 130?

PYT 02-07-07 14:12

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa (Post 976821)
lol...la 10:00 deshidem
sunt 2 benzi pe sensul nostru(pe sensul pe care au loc accidentele) si 1 pe sensul opus

In seara asta am aflat k un pusti cu un scuter a luat primul stalp din fata magazinului si a fost ranit ft grav la cap si la umar(rana deschisa)...dupa vreo 30 min a venit politia si la insistentele politiei a venit salvarea,desi se sunase imediat la salvare,erau fff ocupati...probabil in scurt timp o sa inlocuim stalpii(facuti din teava de sonda) cu + + +

dap, my bad...am fost si aseara (de data asta pe la 4.30 :lol:) si am obs k era xact invers de cum zisesem :oops:

@alexutz: las-o frate mai moale, k tot rosu prinzi la semafor :-P

Alexutzzz 03-07-07 01:44

dimitris...ce zici ne dam aman2 cu rsurile pe curba aia sa vezi ca o iau cu atat..pe banda 2? faara sa intru pe contrasens sau sa ies pe banda 1?

babygirl_nwa 03-07-07 10:42

3 Attachment(s)
ink 3 poze din ziua d 28.02.2007....

Alex_VTR 03-07-07 21:10

cea mai nashpa curba acolo am avut accident din cauza unei tanti care a pierdut controlu si a intrat fix in aripa mea din stanga.....................si tot acolo am derapat si yo era sa tunez citroenu sa il fac cu o sigla de la voi de bmw:D :D ...noroc k exista frana de mana:twisted: :twisted:

_b52_ 03-07-07 22:03

Tot in curba aia i-am dat-o si eu lu Costi Costita mancai-as talentu lui de veteran cum si-a parcat el masina in stalp ... Adevaru e ca poti sa ai mama masinilor , pe drum alunecos si cu mazga la revedere si sa auzim de bine :(

Dimitris 04-07-07 01:22

E curba de aproape 90 de grade... mi se pare imposibil sa iti pastrezi si banda si sa ai si 130 km/h... O sa incerc cand o sa fie noapte sa nu intru peste Laura in showroom... :D

Alexutzzz 04-07-07 01:31

incearca tata iesi din sea si lasa te cu curaj.............vezi sa ai gumele calde;)

J.D 04-07-07 02:40

Cate accidente in acelasi loc si intr-un timp atat de scurt...ar trebui neaparat sa se faca ceva acolo.
Imi aduc aminte de un documentar de la nemti, in care aratau cum au modificat o curba de pe o autostrada pentru ca au avut loc mai mult de 4 accidente similare in aceeasi curba in decurs de nu stiu timp...
babygirl_nwa, nu va e frica sa mai lucrati in acea locatie?

babygirl_nwa 04-07-07 17:57

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 980777)
Cate accidente in acelasi loc si intr-un timp atat de scurt...ar trebui neaparat sa se faca ceva acolo.
Imi aduc aminte de un documentar de la nemti, in care aratau cum au modificat o curba de pe o autostrada pentru ca au avut loc mai mult de 4 accidente similare in aceeasi curba in decurs de nu stiu timp...
babygirl_nwa, nu va e frica sa mai lucrati in acea locatie?

pai ce sa facem?sa-l vindem?...e prea buna locatia,cred k o sa aranjam cumva sa reusim sa punem niste parapeti...sa vedem dupa...,cati or sa mai aiba curaj sa vina cu viteza in curba aia

_b52_ 04-07-07 18:02

Mereu o sa se gaseasca vitezomani , mai ales acolo la pescarus , zona eroilor ...

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning