Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

SSJ_Gohan 02-03-07 17:14

Re: Accidente in VL

n-am facut fra..ca nu am avut cu ce :)

Tehnicks 11-03-07 12:09

Usor Cu Viteza !!! Nu Aveti Incredere In Ea !! Si Usor Cu , Curbele Ca E Nenorocire !!

CaDDy 11-03-07 12:53

shtim .. cea mai proasta atitudine .. mai ales pt incepatori . sa se dea soferi .. oricat de mult ar avea incredere in propriile puteri si cat de buna ar fi mashina .. nimeni nu e sofer bun .. totzi gresim ..si mai ales sa itzi pui viata ta si a celor din mashina cu tine in baza unui morman de fiare.. oricat de noi ar fi tehnologiile de pe ea poate sa fie si Maybach .. si trabant.. cand intra un TIR in tine.. nici pss nu mai timp sa zici

Akum sa nu credetzi k va spun sa mergetzi cu viteza melcului .. NU k o sa va claxoneze altii in trafic... sau sa merge in limita vitezei legale... totzi mai avem momente de nebunie .. cand ne credem la raliu :) .. dar tre sa shtim si pana unde sa intindem coarda... k din nefericire s`ar putea rupe intr`o zi ..

SSJ_Gohan 11-03-07 15:41

Zise el Caddy...inteleptul forumului :P

CaDDy 11-03-07 15:59

am avut o sclipire mai devreme :)) care mai vine din cand in cand :))

trafy-vr6 11-03-07 16:42

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 791952)
shtim .. cea mai proasta atitudine .. mai ales pt incepatori . sa se dea soferi .. oricat de mult ar avea incredere in propriile puteri si cat de buna ar fi mashina .. nimeni nu e sofer bun .. totzi gresim ..si mai ales sa itzi pui viata ta si a celor din mashina cu tine in baza unui morman de fiare.. oricat de noi ar fi tehnologiile de pe ea poate sa fie si Maybach .. si trabant.. cand intra un TIR in tine.. nici pss nu mai timp sa zici

Akum sa nu credetzi k va spun sa mergetzi cu viteza melcului .. NU k o sa va claxoneze altii in trafic... sau sa merge in limita vitezei legale... totzi mai avem momente de nebunie .. cand ne credem la raliu :) .. dar tre sa shtim si pana unde sa intindem coarda... k din nefericire s`ar putea rupe intr`o zi ..

PSSS mi s`a rupt coarda ( de tractare ) :))

Tehnicks 11-03-07 17:38

toate ca toate dar le nimeretse =))

Tehnicks 11-03-07 17:38

Trafy am eu o stanga noua te ajut ?

trafy-vr6 11-03-07 18:34

ia`ma la shtanga:)))))))))))))luami`ai shtanga:))))

CaDDy 13-03-07 17:50

cika a fost un accident azi .. pe basarab ...nu`sh inka detalii :)

Ionita 13-03-07 21:20

4 Attachment(s)
vad k nu a mai bagat nimeni niciun accident ... aici am niste poze cu un accident de aku` 3-4 zile dupa Dealu` Negru , de la pitesti la vl .. acesta este rezultatu` unei intreceri iar la volan un sofer fara experienta .. watch :D

EDIT : Curba era de 180 grade / panta de 10% (urcare) ... nush cum avea de gand sa o ia cu 140 =))

CaDDy 13-03-07 22:18

10 Attachment(s)
nashpa... spreram sa fie topicu cel mai mik .. cu cele mai putine posturi .. dar.. deh.. se mai intampla si accidente.. viteza... neatentie... tot felu` de cauze...

Poze cu un accident.. astazi.. pe 22 decembrie.. in apropiere de MESEle de pe basarab.. sau de dovali ;) shttitzi zona ...

din cate am inteles.. au fost 3 mortzi.. nu`sh sigur .. din auzite :(

VITEZA UCIDE !!!

Robbert 13-03-07 22:24

stii la ce ora?:???:

CaDDy 13-03-07 22:27

nop ... dar cre`k in jur de 4-5-6 kam asa..

Robbert 13-03-07 22:29

:shock: ce noroc ca am mers printre blocuri la ora aia, ca poate mi'o mierleam :sad: trec p'acolo zilnic si e prima data cand vad un accident acolo...

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning