![]() |
Re: Renault 21 Nevada GTX
1 Attachment(s)
Si o poza ca se lasa cu praf pe topicul asta.....din pacate, observ ca nu exista pasionati sau cunoscatori despre modelul asta.....
|
cel mai ingrijit R21 pe care l-am vazut vre-odata! Felicitari pentru asa o masina. Si app. climatronic nici nu stiam ca exista pentru ele. Foarte tare!
|
exista,au fost puse pe renault 21 la versiunile de top,a mea e manager(deci mai spre varful gamei) si pe baccara.
masina pe cum arata,asa si functioneaza,cu mici exceptii ca la orice masina...... de exemplu,climatronicul meu e posibil sa fie ars pt ca da comenzi aiurea,sau nu da deloc. |
a avut un prieten un diesel cu clima d-asta automata,numai ca nu functiona :D
|
Same shit with mine......am vb la un service si mi-au spus sa ma duc cu ea...sa o verifice ca sigur e o rezistenta arsa.....nu prea imi vine sa cred, dar voi merge
|
2 Attachment(s)
Salut...vazand topicul tau mi-am adus aminte de prima mea masina.Identica cu a ta ca si culoare, dar cu motor de 1721 cm carb dublu corp, fara aer cond. O masina care am tinut-o 6 ani, si care nu avea gram de rugina desi era din 1990. Nu are rost sa discut de tinuta de drum, de confortul oferit in interior,si de sunetul motorului cand il duceam sus in ture. In a doua prindea 110 km/h nefiind limitat deoarece era pe carburator. Ma bucur ca mai exista oameni care apreciaza o masina care are un farmec aparte. Te pot ajuta cu un manual de reparatii in format pdf, sigur gasesti acolo niste chestii care sa te ajute, mai ales ca am vazut ca are explicatii si pentru modelul cu climatronic. Postez si eu doua poze cu a mea, sa o vezi, daca te deranjeaza te rog sa le stergi :)
|
3 Attachment(s)
Atasez si eu 3 poze cu wzr-ul
|
10x for pics bro:)
@jungle-in sfarsit CINEVA care vorbeste aceeasi limba ca mine:)) masina ta arata extrem de bine si sincer imi pare rau ca ai dat-o(cel putin asta am inteles) eu am masina in grija de vreo 7 ani,insa doar de 3 merg cu ea. E o masina pe care nici nu ma gandesc sa o dau,in special datorita confortului "excesiv"...o masina in care nu amortesti la drum lung,nu te dor oasele si desi e extrem de lunga,e foarta manevrabila,foarte stabila,si asculta tot ceea ce ii spui sa faca. imi doresc o alta masina,doar sa o pot conserva cat mai mult pe asta,si sa reusesc sa-mi duc un proiect pe care il am in cap la bun sfarsit! multumesc pentru post,nu voi sterge pozele pt ca masina arata mult prea bine:> |
dau bine rotile alea pe ea, dar ce zici de ceva mai rar :D
|
reme , de care jenti spui?
a mea in ultimele poze are capace, ca na....e wintermode.....si cealalta de mai sus nu e a mea....insa dau binisor jentile alea pe ea. eu vreau sa-mi iau la primavara niste jenti cu 8.5j sau 9j pe 16"....o sa postez mai tarziu niste modele...sa vedem ce parere are lumea p-aici |
3 Attachment(s)
eu intre astea 3 as alege.....acum nu stiu pe care ca toate imi plac si cred ca ar da si bine pe ea daca le combin cu o suspensie joasa si un kit mai agresiv plus niste evazari de aripi spate
|
2 Attachment(s)
daca tot a nins luni... am zis ca ar fi frumos sa fac niste gogosi....ca se potrivesc cu vremea...eu zic ca au iesit destul de bine(fwd) :D :D
|
Mie imi plac alea de pe golf dar cred ca sunt prea buzate ptr 21:)) . Gogosile sunt bune cand nu sunt gogosari prin preajma !
|
eu inca nu ma pot decide.......:|
o scapasem de sub control:)))))))))nu erau gogosari:D |
as merge pe cele din mijloc, mai potrivite pt masina asa zic eu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning