![]() |
Re: Bord Cielo!!!
eko da dar ai mult mai multa experienta decat are unu la 2 luni de conducere...
geti viteza maxima admisa in localitati ii de 50km.h :P...nu pun acolo unde-s restricti sau unde poti merge 60-70...pe unele bulevarde |
-mah ms pt sfaturi(daciaWRC)
-eko ai dreptate io nici nam contestat k intai sa fac 18 ani...da nai de unde sa sti cum o sa conduc.... oricum....cam scumpa modificare....ms oricum pt sfaturi....da io am vrut sa ma documentez ce piese imi trebuie pt modificarea motorului k am mai multi prieteni care mar rezolva de piese mai ieftin ...si care mar ajuta sa le montez... da oricum la inceput nu fac nici o modificare pt k vorba voastra ...intai sa conduc ca lumea...k dupa aia...nu se stie.... |
intai invatat sa stapanesti masina sa o poti controla sa faca ce vrei tu cand vrei tu si cum vrei tu, apoi modifi franele si suspensia apoi motorul
|
asa o sa fac....oricum ms de sfaturi.....si io sper sa conduc bine....oricum...dupa ce miati zis cate trebuie sa fac ....ccre k singura modificare la motor o sa fie: un chip, filtru si o toba...atat....si cu astea merg....pana pun masina pe butuci... :D....
dupa ce imi iau permisu o sa ma mai plimb prin tara cu masina(da nu din prima saptamana, am zis chestia asta k sa nu sariti iara cu gura :D) si dak ati vrea ne intalnim (valabil pt cei cu cielouri ,dar si pt ceilalti) care vrea sa vb mai simplu id: isac_vlad2004 |
Quote:
siguranta inainte de toate :) |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/34415-opel-calibra-16valve-sfi-1000-euro-fix.html
aci este calibra de vanzare...te-ai scos 1000 euro, in bucuresti inmatriculabila. are motoru fsi 150 cai are cutia care-ti tre tie are punte de care-ti tre...o iei si scoti suspensii motor cutie punte, planetare...si ai 150 cai din start. si te-ai scos cu doar 1000 euro, masina este functionabila |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning