![]() |
Re:
Quote:
Sunt nominalizate persoanele care au fost prezente? Aveau semne distinctive? Si daca aveu abtibilde puse special fara sa fie membri? Cat la suta insemnau masinile NSL prezente la scabrosul eveniment? |
puteti considera pozitie oficiala 4tuning:
nu consideram ilegala o plecare consimtita reciproc de la semafor... sau 2-3 prieteni care merg sa isi incerce masinile, izolat, fara sa se pericliteze pe ei sau pe terti... etc.... dar condamnam desfasurarea de curse ilegale intr-un cadru organizat |
Re:
Quote:
Nici macar politia nu le poate sanctiona asa cum nici un pariu intre doua persoane nu iese mult inafara legii. Mare atentie radarul poate sa va produca daune. |
ilegal
E cumva adevarat ca 4SS au pactizat cu MR la infaptuirea acestei etape? |
Eu nu am stiut nimica referitor la aceasta cursa. Am fost sunat si anuntat de catre o persoana care nu era membru 4SS, cand lumea era deja la locul cu pricina.
Nu am fost prezent la aceasta cursa si nu am organizat nimic. Intr-adevar, din cate am aflat, au fost cativa membrii acolo care erau in Victoriei cand s-a dat vestea si s-a plecat. |
dar de ce va intereseaza pana la urma cine a fost acolo si cine a organizat-o?! cei care au fost sunt niste.....sa spunem inconstienti? :roll: si au mers la curse pe barba lor ,nu cred ca mai exista cineva care nu cunoaste consecintele si riscurile ,deci suntem o tara libera (sau vrem sa fim)daca oamenii vor sa riste e treaba lor cear fi daca ne-am vedea fiecare de treburile lui?! si sa terminam chestia asta cu aruncatul pisicii in carca vecinului? :roll:
si Sebastian explica-mi si mie te rog cum e aia cu\"situatia nu a fost niciodata scapata de sub control\"?? ca eu parca am alta imagine :?: |
4SpeedSquad nu a organizat absolut nimic si nici nu a pactizat cu MR-ul . . . . .
Problema este cine din lumea curselor are interesul sa asocieze mereu numele 4SpeedSquad cu tot felul de pacturi cu MR-ul sau cu cursele ilegale ??????? Acolo la acea ilegala au fost masini din mai multe cluburi . . . . . Oricum nici o masina din 4SS nu a participat la acea ilegala ! ! ! |
Re: ilegal
Quote:
N U!!!!!!!!!!!!!!! de unde si pana unde veniti cu acuze din astea ??? care-s argumentele ???? asteptam..... ;) |
se pare ca sebastian se grabeste de multe ori, sau se lasa intoxicat informational...
astept sa confirme si aici ca nu a avut nici o informatie reala despre 4ss, ba chiar sunt curios cine i-o fi spus de 4ss? asta am uitat sa il intreb, dar aflam... asa ca cei pe care i-am fotografiat acolo, ar fi frumos sa posteze aici si sa recunoasca clubul din care fac parte... culmea, deci nu 4ss... eu personal nu am vazut sa se dea nimeni de la 4ss... in schimb am vazut altii hai fratilor, la dat in cap sunteti buni si la declaratii hai sa va vad la asumarea raspunderii !!!! |
Gratian nu te grabi sa iei si tu decizii,daca ma gandesc eu bine nu ai fost nici tu acolo
|
pai ce decizie vezi tu bogdane, ca iau?
ce ai? ce ai patit?????? de ce ma ataci tu pe mine???? deci:1. CE DECIZIE M-AM GRABIT SA IAU? |
Re:
Quote:
adica e pe gandite? adica ori iti trece prin gand, si ce te bagi, daca TU nu ai fost acolo si numai o \"gandesti\".... ori ai fost si este o prima recunoastere oficiala din partea ta ca ai fost la ilegale? .... asteptam si pe ceilalti??? |
\"asa ca cei pe care i-am fotografiat acolo, ar fi frumos sa posteze aici si sa recunoasca clubul din care fac parte\"
nu te atac sti bine (aici ai luat o decizie pripita :wink: ) \"hai fratilor, la dat in cap sunteti buni si la declaratii hai sa va vad la asumarea raspunderii !!!!\" sau eu nu am inteles bine in ce parte merge\"indrumarea\" uitasem sa pun ghilimele |
hm... chiar credca te-ai \"prins\" aiurea
adica te-ai bagat la mijloc degeaba, pe bune intai ca nu am luat nici o decizie apoi, nu inteleg de ce sa fie incorect acuzat cineva pt ceva facut de toata lumea.... e ca si cum am juca fotbal toti, si plateste numai unul geamul spart... |
ok ma retrag din acest \"joc\"al afirmatiilor facute dupa \"ureche\"
si i-mi cer scuze daca am acuzat pe cineva pe nedrept! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning