![]() |
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
Echilibrare fara Pb e posibila la jante si anvelope bune fara deformari. Iportant sa ai directia buna, fara jocuri daca ai tractiune fata , oricum sa nu ai jocuri nici la spate. Amortizoare bune +geometrie impecabila. BURN OUT ! |
da' am inteles ce zici tu..insa am facut oarecum o paralela intre cele 2 firme..
si pirelli sunt convins ca este un nume notoriu pe langa fulda...acu' nu vreau sa fiu eu mai cu mot sau ceva..dar am vazut acelasi model care-l am eu si pe bmw seria 7 ... :oops: |
Daca va referiti strict la anvelope de uz larg,marcile de mai sus sunt destul de cunoscute si sunt de calitate foarte buna dar sunt si anvelope cu destinatie precisa: tuning dar sunt mai putin cunoscute cum ar fi:
BfGoodrich Profiler Marangoni Zeta Linea Hankook Ventus Mai sunt firme precum:Federal,Falken,Nokian,Nitto Nu stiu daca s-a precizat modelul Yokohama AVS Sport |
Pardon,am uitat de Bridgestone Potenza....cica ar fi cele mai bune(uz larg)
|
La gume de iarna am vorbit cu un inginer auto de la o firm specializata in importul/distribuirea anvelopelor. stiti ce mi-a spus? poate parea ilar, dar mi-a spus asa: sa nu-ti iei anvelope de iarna de la unii care iarna au zapada de 2 cm. ia-ti de la o firma care are traditie in anvelope de iarna ( debica,etc)
din tari ca polonia, rusia ( nu radeti ca au rusii niste anvelope DE IARNA de nu va vine sa credeti ) care au iarna cate 6 luni pe an. |
Daca au rusii atit de bune cauciucuri, unde sint aici pe piata europeana de gasit, sau in campionatele de curse pe zapada?
Cit despre cele cunoscute, gen Pirelli, Bridgestone, michelin &Co, nu pot spune decit, ca dupa mai multe tipuri de cauciucuri m-am oprit pt iarna la Bridgestone LM22 205x15 pina la 210 km/h, si cele de vara Pirelli Asimetrico 225x16 Y , care imi raspund cerintelor mele si masinii cum doresc eu. Tocmai de aceea fiecare trebuie sa se orienteze la stilul sau, tractiune, putere, si potentialul bugetar iar nu e de uitat, caci stim ca toate costa o gramada de bani. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am pe masina michelin si sunt super multumit de ele!am mai avut si pirelli si am avut ceva probleme cu unu din ele care a facut bobalca!oricum toate's bune
|
Bridgestone Potentza :paper:
|
Am de vara Michelin Pilot (supeeeeeeeeeeer) dar din pacate nu prea le pot purta ca la gropile de pe-aici :(, mi-am lovit deja din cauza lor o janta... Acum am ceva Semperit allweather, dar sunt multumit de ele... desi mi-e dor de michelin-urile care stau in garaj :roll:
Mai sunt destul de bune si Dunlop sport (vin stock pe audi/vw - sau cel putin pe unele modele) |
Toyo T1-R :)
|
pai hai sa vedem... majoritatea siteurilor pe care am intrat (ma refer la cele de specialitate) spuneau ca pentru performanta un top al cauciucurilor s-ar putea forma asa:
yokohama (advan), avs spors, prada spec toyo proxes, t1 r, bfgoodrich g-force sport, g-force t/a kdw 2 bridgestone potenza s-02 falken nitto pirelli hankook etc |
Re: YOKOHAMA vs PIRELLI vs MICHELIN
toyo cele mai tari(subiectiv) ...aveam o umflatura pe el si a rezistat la 180 pe ora ....oricum a fost o mare tampenie facuta de mine
|
Re: YOKOHAMA vs PIRELLI vs MICHELIN
AudiPerformance, si Michelin? Nu poti da tu concluzii definitive, unele gume sunt mai bune pe unele suparafete, si mai proaste pe altele, sau mai bune pe unele masini si mai proaste pe altele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning