![]() |
Re: Help PLZZZ.Reexaminare
knd treci pe galben din gresala "pe bune" ca sa zic asa, tu nu vezi galbenul la semafor,sau il vezi il ult clipa, sau e unu chiar in spatele tau si nu poti frana in conditii de siguranta..(si oricum e vina lu ala din spate la faza asta k nu mentine dist suficienta fatza de tine)
dar knd ai trecut pe rosu..frate ai meritat-o ..da-o dracu de treaba.. pe rosu nu tre sa treci sub nici o forma..hai k te-a suprins galbenu..dar sa te si surprinda, sa si treci de el..da-o dracu.. nu pot sa cred cat de idioate sunt intrebarile ce ne pasa noua de magari - ma rog..riscul sa lovesti unul e mare..si ei ar vrea sa stie toata lumea legea(un fel de utopie..desi te ajuta..e extrem de urat si nu vrem sa fim o natie de avocati-wannabe) in caz ca loveste unu un magar sa ii poti spune carutasului (daca mai traieste) ca nu avea cablul cu care era legat saracul magar de lungime regulamentara si semnalizat ca atare..mda..ms ..asta dupa ce ai facut praf masina..cu ce te mai ajuta??..k nu are RCA la caruta.. si cu mopedele..aia e asa sa te chinuiasca urat..urat rau |
mi-am mai adus aminte o intrebare : Ce scrie pe autovehiculul pt transportul copiilor : Atentie / Copii / Scoala ------ Copii
|
Da,asta mi-a picat si mie ieri,si ca boul am raspuns atentie,copii.Deci 2 rapsunsuri.Aseara m-am uitat in legislatie si nu era decat copii. Deci,logica nu are nici o treaba.Trebuie sa inveti ca papagalu
|
Quote:
daca te referi la cele care se dau la examen (aceleasi) nu cred ca poti face prea usor rost de ele. chestionare in general sunt pe net cu gramada : link |
ma refer la chestionarele de 15 intrebari cu o singura varianta corecta nu cele clasice.
|
Hai ca am mai gasit niste intrebari/raspunsuri:
Ce trebuie facut cand te opreste agentul ----> sa stai in masina cu mainile pe volan si sa ii urmezi instructiunile Unde se contesta prelungirea dovezii -----> la curtea de contencios administrativ Ce se mai poate conduce cu permis categoria DE -----> Tb Ce conditii trebuie indeplinite pe langa permis pentru a conduce un camion peste 7,5 tone -----> 21 ani Ce conditii trebuie indeplinite pentru a conduce o motocicleta cu raport kw/kg peste 0,16 ----> permis de 2 ani categoria A sau 21 ani si test specific trecut Cum se pedepseste stationarea in loc fara vizibilitate ----> puncte amenda Cum se pedepseste incalcarea culorii rosii a semaforului benzilor reversibile ----> puncte amenda Cum se pedepseste depasirea sau intercalarea in coloanele oficiale -----> puncte amenda + suspendare pe 60 zile Semnalul politistului aflat in masina prin balansarea bratului cu sau fara baston insemna pentru cei care sunt in spatele masinii ----> Oprire Care este valoarea punctului de penalizare?----> 10% din salarul minim pe economie Ce diametru are punctul de la semnul mirarii de pe mamaliga ? ---> 10 mm cred ca ar fi bine sa le punem pe toate pe primul post si sa faca un moderator sticky ! |
"Ce diametru are punctul de la semnul mirarii de pe mamaliga ? ---> 10 mm"
Asta e pe bune? Unde ai gasit intrebarea? Alta aberatie.. |
pffff foarte grav... am pe cineva care a dat ieri pt a 3-a oara acesta reexamniare, si a luat 11 puncte si cica a INVATAT :???:
din vreo 600 de "candidati" doar vreo 20 au luat cu o sapataman in urma erau in total 300 si au luat doar 10 data viitoare cred ca or sa fie peste 1000 tinand cont ca se suspenda peste 100 de permise pe zi... si tot asa.. :rolleyes2 nu stiu daca ati vazut dar au fost uni care au dat si de 13 ori si nu au luat, in unele cazuri soferi PRO si experienta de 30ani... alti dupa cateva icnercari s-au dat batuti si au zis ca isi baga picioarele in el de permis si ca nu au cum sa ia examenul asta si o sa-si vanda masina :D asta a fost data la stiri traim intr-o tara de kkk... unde masina si permisul sunt considerate un LUX multa bafta la examen ;) |
Quote:
uite-te la Art 149 (1) :-P |
Alt examen dat azi si in sfarsit am luat carnetu cu 13 puncte.
Ce intrebari imi mai aduc aminte si care nu s-au mai scris : - Cu ce se semnalizeaza lucrarile de pe strada (nu autostrada) : Cu indicatoare reflectorizante de la 50m / semafoare mobile .......... nu stiu exact raspunsul, il asta cautati si voi - Punctele de penalizare se anuleaza la 6 luni de la : ----> constatarea contraventiei (mai sunt doua variante cu nush ce proces verbal care sunt incorecte). - Nu aveti voie sa puneti pe masina : lumini de culoare galbena / lumini de poziti / orice alte lumini care nu sunt omologata ---> ultima varianta - Ce contine semaforul pt biciclete : ---> o bicicleta rosie si una verde Multa bafta in continuare |
Quote:
Dar cum e pan la urma testul, cu o singura varianta corecta? |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: Sfaturi, intrebari, teste
Sugerez sa faca un moderator topicul sticky si sa adune toate raspunsurile pe primul post. M-au ajutat foarte mult aceste raspunsuri ... peste 50% le-am regasit in chestionar. Din experinta mea de 3 examene pot spune ca multe intrebari sa repeta in mai multe chestionare si aveti mari sanse sa nimeriti intrebari de aici. Incercati sa mai puneti si voi ce va mai aduceti aminte ... numai asa putem sa invingem sistemu asta de toata rusinea care mi-a facut mii de nervi.
Multa bafta in continuare .. eu nu ma mai implic .. mi-am atins scopu :D |
Quote:
am si eu un coleg care are reexaminare in 2 saptamani si nici nu s-a apucat de invatzat :lol: nu ii prevad un viitor prea roz....asa ca permisul :lol: oricum daca are cineva kestionare de tip nou, il rog sa le puna aici (daca nu au cumva drepturi de autor :rolleyes2) tocmai din motivul de mai sus |
La mine in ploiesti e cacanarie mare cu programarea asta ne programeaza o data pe luna in plm si in alte judete se da saptamanal
|
Pt Bucuresti:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning