![]() |
Re: Numerele de export in Germania
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc,inseamna ca numerele zoll rosii se pot lua doar o singura data?
|
Quote:
Conditia la numerele rosii e sa nu aiba masina deja. Deci poti lua al doilea rand dupa ce expira primul si tot asa. |
buna :) am si eu o dilema : -daca eu cumpar o masina din italia si dupa ce o radiez din italia, ii iau de pe net numere provizorii de germania pt 4-5 zile, masina are revizia inca valabila !!! am vre-o problema cu ea in ungaria sau pe drum ?? binenteles completand datele masini in foaia roz si cartea verde :)
va multumesc anticipat . ** pe net scrie ca numerele sunt valabile in toata europa !!! |
Quote:
Salut ! Si pe mine ma intereseaza aproape acelasi lucru ...Doresc sa cumpar masina din Olanda si sa i au numere de export ,rosii din Germania ....Poate ne ajuta cineva o informatie ! Multumesc ! |
Se pot scoate numere de export "rosii" din germania ,care sa fie valabile incepand cu luna viitoare ? As dori numere de export pentru 1 luna ....vreau sa le fac pe 20 noiembrie dar sa fie alabile incepand cu data de 20 decembrie ! Credeti ca este posibil acest lucru ? Multumesc !
|
fratilor fara nr rosii nu se mai trece de unguri doar sa aveti bafta sa nu va opreasca
|
nu asa cv nu se poate sub nc o forma eu locuesc in germania si am incercat toate variantele
|
cine imi poate spune cit ma costa o platforma de la hannover germania pina la buzau
|
Ok . multumesc pentru raspuns . Cauta sa iei legatura cu cei de la Romfour,500 euro asa mi au zis mie pentru un opel vectra B 2000. Numai bine !
|
500E sa aduci o masina din germania pe platforma pana in tara??Mi se pare cam mult.Daca pretul masinii e 200e platesc mai mult platforma:|.
|
Salut,sunt nou pe forum si am o întrebare, stie cineva cat costa asigurarea pentru numerele de zoll,pentru o luna la un motor de 2.5 diesel?mulțumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning