![]() |
Re: cum pot obtine mai multi cai pe un motor de 2.5 TDI??
ahamz...multzu mult..si de acuma o sa umblu sa vad ce pot face,,,ce gasesc prin apropiere...suceava...sau prin iasi kred k am mai multe shanse...:D
|
Stii ceva, eu cred ca poti sa-i pui chip dar treb sa-i schimbi tot sistemul mecanic cu unul electric ceea ce cred ca este greu si nu stiu daca se face in romania si cred ca si costa dar sunt sigur ca vei avea un consum mai bun si niste cai in plus iar ca chip un Power Buster care este special ptr diesel si iti mareste puterea si cuplul cu 30 la suta iar ptr sunet si inca cativa cai in plus tot sistemul de evacuare direct flow de la Borla.
|
Quote:
Am vazut multe TDI transformat si peste 200cai cu 0 electronica (nu am innebunet, si sunt in cunostinta de cauza, orig TDi are electronica, astia au scoso fiindca asa era mai usor tuningul,) Un lucru sa nu uiti, electronica nu face cai, numai aerul+benzina/motoruna+compresia face cai!!! |
Vad ca esti oldschool dar electronica schimba mix-ul de aer/benzina si alte date care imbunatatesc consumul si puterea cum ar fii hartile motoarelor sau dacu nu sunt ca in acest caz atunci le face.
|
asa sasa sunt old school, pe al meu va fi pus elecronica cat china, ier pe TDI-ul meu e deja facut chipul ca cateva smecherii...:P
Pe masina asta nu merita sa chelturi tatata ca nu e ceva iesit din comun, si totusi, este diesel...ceea mai usoara variante este ce am mai scris aci ulterior. Daca face va avea placerea de cuplu mare!!! |
Deci esti old school si iti plac diesel-urile in locul masinilor pe benzina.Tataie iati o masina americana cu-n V8 pe benzina ca mine si dupa aceea mai vorbim pana atunci............................................ no comment, fara suparare.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa ma scuzati de Off topic. |
Fie ca-i HDi = Hight Pressure Diesel direct Injection sau TDi = Turbo Diesel direct Injection tot diesel este, plimbate cu-n V8 si apoi vorbim si proiectul ca lumea, c-am indraznet dar s-ar putea sa mearga desi te sfatuiesc sa incerci cu alta masina ptr 200 cp si fai un thread sau daca ai deja spunemil si mie.
|
Quote:
Alta masina este cu 200cai, 1100 nu!!! Am plimbat si cu V8 (cred ca se vede...) Buick-ul va costa peste 100.000euro cand e gata (restaurat). Thread numia cand masina e gata, pana atunci max un Blog va fi facut. |
eagle nu te supara dar esti total afon...eu in locu tau mi-as da delete :(
|
Quote:
Ocupate si tu cu treaba ta... Daca vrei ceva dai pm |
Quote:
|
Mai fratilor...cred ca nici unu dintre voi nu l-a lamurit pe Razvan.Din moment ce omul nu vrea sa schimbe turbina inseamna ca nu are cine stie ce fonduri...chip tuning nu se poate...intercooler degeaba..filtru de aer degeaba la tdi, evacuarea e degeaba daca nu umblii si la uppipe si downpipe, omul nu prea are variante...degeaba umbla la pompa de motorina daca nu are si aer...o sa consume mai mult, o sa scoata f mult fum iar performanele nu vor creste cine stie ce.Ai putea izola cu panza de asbest evacuarea pana in turbina dar iar nu ajuta mare lucru.Nu prea vad cine stie ce variante.PAREREA MEA.
|
In momentul in care nu ai bani situatie se schimba (in general din rea in si mai si varza) fara bani din pacate nu se poate face tuning ca lumea.
Iar cel mai costisitor e tuningul la motor. Eu am scris ce se poate face...de aici in colo e treaba lui Razvan daca realizeaza ceva din astea!!! Dar sa tine in minte ca prima e sa baga mai mult aer in motor, dupa aia si motorina (nu invers) |
Quote:
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning