![]() |
Re: b18 vs h22
scapa pe civic si un turbo si ai rezolvat problema ... la un asemenea swap care il faci tu ... chiar se cere un sistem turbo ...
|
Fara suparare shadow dar faza cu turboul pe honda este numai cand ai ramas fara idei si asta cand scoti 300cai din motorul n/a b18c. Asta e cea mai ieftina varianta de a lua putere si turbo-lag. El vrea sa mearga pe strada cu el.
@ alex: Stiu ca b18c in america are doar 170cai si un bloc ITR este prea scump. Daca chiar nu prea te intereseaza virajele ci doar liniile drepte si consumul nu este chiar asa o problema (doar esti in america si conduci o japoneza) eu as opta pt H22A. Singurul lucru pe care ti-l propun este sa iti schimbi driveshaftul sau cel putin sa te asiguri 100% ca rezista. Un coleg de facultate avea un prieten care a pus h22 pe un civic sedan si asa fericit cum era s-a dus la drag strip la Meremere, platit 5 curse si la primul start a troznit driveshaftul si din cate mi-a spus a rupt si altele pe la ea...PAIN IN THE MIDDLE OF THE ASS si faza e ca a vandut-o deci saracul dupa cateva luni de munca nu a apucat nici macar un 1/4mile cu ea. |
Diferenta de kilograme intre H22 si b18 nu e prea mare,ci numai 10-15 kg,problema e alta:motorul e pus prea sus,se remediaza cu suporti custom sau cei cumparati si modificati.
Nu stiu cati dintre voi ati vazut un H22 pe Civic,NU trebuie sa fii mare mecanic sa iti dai seama SINGUR ca planetarele pur si simplu ' stau in sus' in loc sa fie perpendiculare!m-am si mirat cand am vazut. Am vorbit cu o gramada de instalator&clienti toti erau incantati de cum trage dar nici unul nu luase atitudine pentru suporti.E un tip la Montreal care a depistat problema,baiat destept s-a apucat sa fabrice suporti si ii vinde la pret dublu,sa va mai spun cati clienti are? Nu spun ca eu sunt primul care a descoperit chestia asta,sunt mai multi sigur,dar numai 2-3 au inceput sa spuna si s-au pus pe treaba,restul nu au suflat nimic sa nu afle cumva si ceilalti....asemenea specimene avem si aici pe site,1 il cunosc personal... Acum revenind la motoare,am condus Integra b18c cu transmisie de RS, trage bine masina,urca foarte bine in ture ,e placuta la condus sportiv,am condus si Civic 96-00 hb H22 cu evacuare 2 1/2,trage pur si simplu incredibil! pe 1,2,3 te baga in scaun si pe 4,5 impinge foarte bine nu scade deloc,se accelereaza ca un motor de viteza,0-150 e rapida rau pentru un motor stock,ce sa mai mi-a placut la nebunie. Intre b18 si h22 aleg oricand cel din urma! mai ales pe un Civic hb. Astept si parerile voastre. |
japanese cars!!!
hey guys!
there is an easy way to find out if you have a car from japan! "All JDM(Japanese Domestic Market) Cars" have the gauges (tachometers) only at 180km/h, that's the maximum allowed speed limit for cars in japan! steering wheel on the right side, or japanese letters on the car body doesn't mean that the car is from Japan!!!! For sure cars from Japan have 10 - 25 ********** more as the same in Europe, USA and Australia, depend on the engines: B16A2 Civic VTI EG6 Europe 160 - Japan 170 HP B18C6 IntegraTypeR DC2 Europe 190 - Japan 200 HP H22A3 Accord TypeR CH1 Europe 200 - Japan 220 HP K20A2 Civic TypeR EP3 Europe 200 - Japan 235 HP |
You're right bro'...JDM Hondas are a step above the rest.But this topic wasn't about that, but a discussion on the pros and cons of having either a B18c or a H22a conversion on a EG Civic ;)
|
da adevarat!
sorry:-) |
:lol::lol::lol::lol: ^^^^^
Pai de ce scri mai omule in engleza daca tu vb romaneste Bogdane ai patit una si pe forum lol |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning