![]() |
Re: A4 B8 Sportline - audiomobil
Si la ce concluzie ai ajuns :lol: ?
|
Quote:
Am constatat ca la modelul actual tabla este mult mai groasa si nu o sa mai tai mijlocul sa las spatiu liber intre portbagaj si interiorul masinii. Va fi doar o mica fanta in polita din MDF, care ulterior va fi imbracata in alcantara de culoare neagra. Nu vibreaza si nu zornaie nimic in mod deosebit tinand cont ca nu este aplicat izolantul. Un mare plus pentru mine este ca am reusit sa salvez perdeluta electrica care va ramane pe masina. In privinta subwooferului pot sa mai spun ca va fi schimbat cu altceva, cel mai probabil cu un DD, iar acesta va fi folosit ocazional , pe perioade scurte ...parca nu imi mai doresc asa mult spl in masina! Ma intereseaza foarte mult partea de midbass...sa sune si tare si bine . |
26 Attachment(s)
Polita spate realizata din MDF si imbracata in Alcantara de culoare neagra. La izolarea fonica am folosit noul izolant de la Ground Zero de 2,2mm - GZDM 2500 Gold in mai multe straturi.
|
frumos doberman... :)
|
Cum se comporta materialul de la groundzero fata de stp?
|
1 Attachment(s)
Da este superb, multumesc!
Izolantul de la Ground Zero este asemanator celui de la Silent Coat. Dimensiunile colii sunt la fel , iar cei 0,2mm in plus par insesizabili. Se lipeste destul de bine si parca este mai maleabil. In comparatie cu Stp nu stiu ce sa zic pentru ca nu am mai folosit. |
excelent specimen... :)
|
10 Attachment(s)
Intre timp am mai pus ceva Alcantara pe bord si am instalat Carpc`ul care este compus dintr`un notebook Sony Vaio U50 si un monitor de 7 inch CTF 400S.
|
La ce mai foloseste playerul acum?
|
Folosesc auxiliarul de la player pentru redarea muzicii de pe calculator.
|
1 Attachment(s)
Fetele de usi incep sa prinda forma! Urmeaza finalizarea si montarea lor cat mai curand posibil.
Executant - Mb Audiophile. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Una e gata, una deabia incepe :D
Se observa mai usor modificarile datorita pozei atasate mai jos ;) |
6 Attachment(s)
Cu cativa ani in urma, aspiram catre o integrare 100% stock (atat design cat si finisaj)
Dupa un proces de autodezvoltare care a inceput in urma cu aproximativ 10 ani (din care 7-8 ani prezenti si pe 4Tuning forum) consider ca am depasit acest prag. Voi ce parere aveti? |
impresionant este putin spus ... felicitari pentru pasiune in primul rand, restul cred ca vin de la sine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning