![]() |
Re: BMW E36 325I ANDREI DRIFT
acea flansa este pentru al doilea etrier ,by father , iar in legatura cu unghiul de cadere al rotilor cand vor fi facute si celelalte modificari va fi ce trebuie !
|
4 Attachment(s)
Salut nu am mai postat de mult din lipsa de timp!
In ultimele saptamani am fost preocupat cu tezele dar de acum sper sa mai facem cate ceva pe la masina ! ca si noutati: Acum trei saptamani m-am antrenat putin la domni Comanesti impreuna cu Dobre si fratii cox . Cu aceasta ocazie stiu ce mai trebuie facut la masina , oricum daca va fi buget vor fi multe modificari pe parcursul iernii ! de la ultimul post sau facut urmatoarele: - unghi marit de bracare aprox 60 65 grade sper - am modificat prinderea flanse-i de la amortizor pentru a inalta putin masina - modificat evacuarea deoarece la etapa la iasi am avut mari probleme cu ea ! -schimbat ulei grup si multe altele ! |
felicitari pt modificari si bafta in continuare ;)
|
Nu ma pricep, nu sunt un cunoscator in domeniu. Pot sa intreb de ce ai unghiul atat de mare pe fata? Adica la ce ajuta...? :rolleyes2
|
Quote:
Salut , felicitarile mele pt tot ce faci si ai facut la masina ! M-ar interesa si pe mn fetele de usi fata daca le mai ai , obc 18 butoane daca ai si instalatia la el . Stima si bafta in continuare. |
Obc Il am fetele nu.
|
Normal unghiul de cadere e pentru a avea aderenta maxima cand roata este virata,unghiul perfect este de 4.9 parca ,dar eu l-am facut asa deoarece nu am facut calcule corecte ,in fine chestia aia o sa se modifica cu ajutorul camber-ului de la coilover
|
Neata tuturor, si la multi ani celor care poarta numele de andrei si andreea!
|
La multi ani Andrei , bafta multa in ceea ce ti-ai propus !
|
La Multi Ani si bafta in continuare
|
Multumesc mult pentru urari , nu am avut un weekend asa fericit deoarece am dus pe picioare o pneomonie de vreo trei saptamani si am trebuit sa stau in casa cu antibiotice tari langa mine ! Ma rog macar am terminat tezele , si urmeaza partea frumoasa notele si dorintele!
Sper ca saptamana asta sa vedem in ce stare se afla bebelusul de v8 si daca e bun de ceva ! In continuare strangem fiare pentru rollbar si multe foii din aluminiu ! (cine are foaie de aluminiu striata de vreo 5 mm o vreau eu platesc sau teava de metal de 40 groasa in carne de 2.5 !(nu ezitati spuneti-mi !) astept oferte ! |
sal.....am si yo o intrebare:cum e suspensia ??? rezista bn,avand in vedere k la drift e mai solicitata ??? am vazut k e cea mai ieftina suspensie sport de pe piata si am auzit k nu e chiar asa buna.....a ta cum se comporta??
|
este o suspensie de la jom si e foarte ok pentru inceput nu enici tare dar nici moale e chiar ce trebe !
|
Salut tuturor .
Astazi m-am decis sa dau 2.5 la vanzare asa cadaca sunt doritori spuneti-mi deoarece il dau acus de pe masina jos si nu il mai puteti proba . Date despre el:-este un2.5 non vanos cu 200000 km reali , filtru nou , ulei castrol nou nout pus la ultima etapa . Pret 550 euro cu tot cu cutie si toate anexele care trebuie. |
5 Attachment(s)
si cateva modificari
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning