![]() |
Re: cotetul meu pardon masina mea AEW
bine zis "era"... :D
p.s. si eu am inteles la fel faza cu prietena... :)) am zis ca voi acuma impartiti si fetele, strange... :):) |
a terminat sgm-u cu masina lui si binenteles glumele acum e bine ca i-a luat cineva locul e f bine sa inceapa distractia si asteptam restul filmului
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cred ca tu si SGM-ul sunteti printre putinii care au mesterit ceva serios. mai sunt prin tara dar sunt foarte putini cred.
uite un mic remember atasat... parca a fost acum 2 veri motorul asta si stiu ca era facut ca la carte! 8) am o impresionanta coletie de filme si poze cu tine :D daca le vrei 10 mii pe fisier ! si mai umbla o vorba ca in curand o sa faci gtt`ul stock ? :D dar nu cu CBR-ul de 900 ci cu dacia :D |
salut! nu te-ar interesa niste flanse pt 4 prezoane? 4*1oo scuze dak am deranjat! frumoasa masina:D am vazut-o mai demult si am ramas uimit de toba " burlan" numai bine
|
Cea mai tare faza a fost in pasaj la Muncii cand l-am ars pe ala cu A4 1.9tdi - 90hp si nu ne-a prins pina la dristor la semafor...cand uluit intreaba...ce ia-ai facut de fuge asa tare? aveam 170 si nu te prindeam. Best of all.
|
nene nu o lasa...
|
5 Attachment(s)
O dacie, o legenda uitata. Va revenii pe strazi in forma, presimt! Poze vechi, cand avea Alpine. Acum are de Dacia, motorul masinii.
Ce tineri si frumosi eram, mai ales eu, si acum ce batrani si urati suntem, mai ales tu... :) |
ce curatenie era acolo puteati sa mancati pe motor ...:D
|
numai pt SGM
PE LANGA CA ESTI UN PASIONAT ESTI SI UN REAL TALENT, DAR MARELE PACAT CA TE "IROSESTI" PRIN DACII. Toate respectele mele ! Daddy |
AEW-uuu frateeeee
pacat ca spiritu' lui e pe alta masina.... |
Quote:
|
Este pasionat.....este un real talent.....tocmai Dacia ii scoate aceste calitati la iveala mai bine decat oricare alta marca.....
E de admirat rabdarea.....si rezultatul. Respect!!..... |
1 Attachment(s)
Pt NightDevil dovada ca se poate manca de pe motor :) asa curat este.
|
ka sos era uleiul de motor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning