![]() |
Re: Drag Vs. Drift
cat imi suna de cunoscut toate astea !
Bune IDEI ! :woowoo: |
Quote:
|
Quote:
Ontopic : Drag - superextramega po****rizat si iubit in RO .. 90 % din posesorii de carnet intre 18-20 ani sunt boy-raceri ,toata lumea stie ce e ala RPM si cat de mult te ajuta asta la o ''cursa de drag'' :drunk: Drift - conceptul de drift , cunoscut aproapre in totalitate de tinerii soferi in urma mediatizatului FF nu se prea aplica deocamdata la o scara larga in Ro si este aproape tot timpul confundat cu burnoutul si cerculetele (atat de mediatizate) ! La nivel competitional e inexistent ! Insa exista destui oameni seriosi interesati de aceste lucruri si sper ca driftul sa cunoasca o evolutie la fel de impresionanta cum a avut-o Tuningul ! Good Luck ! |
Drift drag amandoua sunt marfa oricum dragurile mi se par mai marfa Apropo uite cu ce masina poti participa la amandoua :lol: http://www.videotuning.net/Video/5/
|
Quote:
eu stiu multa lume care nu intra in categoria asta.....incepand cu mine care am 22 de ani si multi altii si in privinta driftingului mediatizarii si nivelului competitional cred ca nepotii mei vor participa la asa ceva in romania:D :D :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
Cat despre sistemul 4WD dezvoltat de japonezi pt Skyline cel putin pt. R34 este unul mai sofisticat....acesta actioneaza doar la iesirea din viraje sau cand rotile din spate pierd aderenta....din cate stiu eu... |
parerea mea e ca Skyline e o masina intradevar tare....am vazut unu facut de cineva cica 1115 cai...belea belea.....Skyline rulzzzz
|
15 Attachment(s)
Dati-mi voie sa va incant cu cateva frumuseti japoneze ...:D
Aici de fata doua dintre preferatele mele Skyline si Silvia S15:!: Si ca tot veni vb de skyline:-P |
Skyline-ul asta cred ca mi-ar place indiferent de cum arata, la ce stie sa faca. Pt ca fata e de Aston Martin db7(sau pe aproape, mai vechi oricum) si spatele de Ferrari la cura de ingrasare, plus ca e mare cat dormitorul meu. Interiorul e belea insa si asa a inceput dragostea si fata de masina mea. Nu a fost dragoste la prima vedere, a trebuit sa-i cunosc intai dedesubturile ca sa ma atasez definitiv.
|
La fel a fost si la mine nu a fost dragoste la prima vedere...:D dragostea a venit un pic mai tarziu si este o dragoste vesnica!!!!!:D :D
I LOVE VW GOLF 2 GTI 16 V:twisted: |
Quote:
Skyline rulzzz :peace: |
skyline e intradevar...parerea mea...o masina reusita.......care face si drag si drift....de toate......8)
|
Vad ca toata lumea o da cu skyline...o fi chiar asa buna???:rolleyes2 :???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning