Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/31319-vreau-cumpar-masina-stiu-aleg.html)

ct03nut 21-01-07 01:58

Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg

ba da` voi nu sunteti sanatosi .. las-o drac de treaba

btw ati vazut accidentul de la icil? cand ursuletul ics tim a intrat in loganu ala alb (cel putin asa am auzit). muci ambele masini, frane de 22..25 metri parca :???:

Dj Nuca 21-01-07 02:09

Mdea... incep deja sa-mi fac impresia ca nu potzi sa deschizi un topic cu o discutzie serioasa ca trebuie sa se iveasca vreun dasta "smecher" sa strice tot.... Am vazut Sorine acidentu de la icil loganu facut tzandari si ursuletzu negru "raschetat" pe o parte. (of topic) :D

ct03nut 21-01-07 02:09

1 Attachment(s)
aaa, si daca vrei sa mai iei logan ...iti dau poze despre siguranta sa cu accidentul care l-am zis mai sus, dupa impactul ala usile se deschideau si inchideau PERFECT ! :shock:

Dj Nuca 21-01-07 02:12

Daca vrei sa ma crezi cand am fost sfatuit sa imi iau logan chiar am vrut sa zic ca ai o senzatzie de nesigurantza la volan... =))

Sere 21-01-07 12:50

ics team strikes again :)))) baietii stiu volan ma :))))

Dj Nuca 21-01-07 13:19

Fratzilor va rog eu, incerc sa aflu si eu lucruri care ma intereseaza foarte mult la ora asta. Daca nu avetzi de gand sa discutatzi despre ce se discuta. Deschidetzi un topic "fuck icx team" si lasatzi-ma pe mine. Va Rog Mult !!!

alexSHO 21-01-07 14:25

[QUOTE=fuzzy;705316@Dj Nuca: masina o vrei pentru tine personal sa te inveti cu masinile? vad ca ai 18 ani... recomandabil ptr tine ar fi o masina mai veche... fiind nou vei cam busi de cateva ori masina pana te inveti cu ea..[\QUOTE]

du-te si impusca-te! chiar crezi ca toti pustanii care fac 18 ani sunt retardati/batuti in cap/etc etc incat sa loveasca 100% MASINA CA N-AI CUM ALTFEL, E IMPOSIBIL CLAR TRE SA O LOVESTI DE CEL PUTIN CATEVA ORI, repet du-te si te impusca

Dj Nuca 21-01-07 14:32

Nu mi-e frica sa busesc o maisna noua. Oricum imi vaoi face casco. Daca la asta va gandeatzi. Daca va gandeatzi la faptu ca o masina busita si reparata la un service in romania nu mai e masina .... putetzi sa avetzi dreptate si aicea...:)) Eu de preferat ash vrea masina noua pt ca e altceva cand masina ta e noua. Dar nu ma deranjaza ceva sh mult mai mistho...

fuzzy 21-01-07 15:45

[quote=alexSHO;708121]
Quote:

Originally Posted by fuzzy;705316@Dj Nuca: masina o vrei pentru tine personal sa te inveti cu masinile? vad ca ai 18 ani... recomandabil ptr tine ar fi o masina mai veche... fiind nou vei cam busi de cateva ori masina pana te inveti cu ea..[\QUOTE

du-te si impusca-te! chiar crezi ca toti pustanii care fac 18 ani sunt retardati/batuti in cap/etc etc incat sa loveasca 100% MASINA CA N-AI CUM ALTFEL, E IMPOSIBIL CLAR TRE SA O LOVESTI DE CEL PUTIN CATEVA ORI, repet du-te si te impusca

ma faci sa rad... in primul rand vb si tu frumos plz ca nu m-am adresat special tie si a fost doar un sfat general asta... daca tu crezi altceva, treaba ta...

on-topic:e ok si cu masina noua... chiar tu ai zis cateva chestii mai nasoale la masina noua dar daca te pricepi si inveti repede soferie, iti doresc cati mai multi km fara probleme:p... si pana la urma cred ca logan de 1,6 sau dci iti recomand... nu sunt super masini dar sunt multumitoare... eu nu iti recomand o masina mai puternica fiindca tre sa te inveti mai intai sa stapanesti masina si porma sa inveti si "altele"...
numa' bine!

Geko 21-01-07 18:01

O Skoda Fabia Rs sau un Logan 1.6 16v ,Renault Clio sau un Bmw Seria 3 99-02

sebaaa 21-01-07 18:07

nu iti iei fabia rs cu 12-13 k!
a zis omu k nu prea vrea logan, sau k vrea ceva mai economic. deci loganul diesel daca ar fi..
seria 3 ar fi o chestie..dar depinde de multi factori treaba asta
sa vedem ce zice si el de treaba cu clio si bmw-ul..
doar el poate sa ne zica exact daca da sau nu..

Dj Nuca 21-01-07 18:44

Mie sincer imi palce ideea cu seria 3 dar cred ca un seria 3 din 2004 sau ceva de genu ar fi foarte multzi bani si foarte greu de intretzinut. Nu stiu cat costa un casco la un treiar. Daca are cineva paote ne explik si noua ce cheltuieli implica detzinerea unei asemenea masini.

Sere 21-01-07 18:48

care e dif dintre clio si logan? aa sa va zic eu nici una..... Aaaa sa isi i-a Bmw seria 3 alergat pe la vreo 130.000 de km sa mearga 10.000 cu el si sa bage pe cat a dat pe el ? Nuca cumparati si tu tati un golf v GT 1,4 Tfsi ... in afara nu cred ca e mai mult de 14-15.000 daca ti se pare mult i`ati tata un opel astra in 2 usi gtc arata superb... sau fiat stilo sau orice masina mica...fabia rs cred ca e vreo 18.000 noua daca nu ma insel poate mai mult... oricum masina NOUA e masina NOUA ca la banii astia da gasesti ceva puternic dar alergata de te mai tine max 10.000 de km asa ca nu ii vad rostu doar daca vrei dupa si tu dupa aia 10 mii sa te chinui sa o dai...

Dj Nuca 21-01-07 21:13

De cateva zile tot vad in parcare la un bloc vecin un Nissan Almera in 5 usi. Mi se pare o masina frumusik are un aspect sportiv, dar am vazut ca in romania nu are decat motorizarea de 1,5 benzina 98Cp. Nush cat de fiabil este si nush nik despre aceasta masina dar misepare ca arata dragutz. In legatura cu seria trei: Sere nu am de gand sa iau masina la Sh care sa aibe mai mult de 20- 30.000 Km. Asta sub nici o forma Ca asa imi luam o supra, un seria cinci, poate gaseam si vreun M3 rupt :D

Am zis seria 3 pt ca masina visurilor mele este M3 2004 -2005

fuzzy 21-01-07 22:01

atunci poate un clio pe benzina ar fi bun... stiu de motorul de 1,4 16v care are 98 de cai... e bunicel si la consum dar cum a zis si cineva mai sus... nu e mare diferenta intre clio si logan... daca nu cumva vrei clio3 care tot de pe la 10.000 euro incepe...

All times are GMT +2. The time now is 11:38.

- Copyright 2026 4Tuning