![]() |
Re:
Quote:
Cred ca de bun simt ar fi sa-ti modifici acest ultim post al tau in care din nou, probabil subtil la nivelul tau ma jignesti \"tu pt mine nu mai esti un om intreg la cap\". Imi pare rau ca sunt tratat asa aici iar tu te vaiti . Am intins o mana si mi-ai intors spatele. Multumesc, in conditile astea nu te astepta sa mai discutam a doua oara. |
rog moderatorii sa NU stearga nici un post din acest topic
|
Re:
Quote:
Nu te supara dar la detalii tehnice de cand se raspunde cu jigniri, dupa care cod al manierelor. As vrea ca macar acolo unde mi se pomeneste numele si sau se face aluzie la persoana mea sa se stearga jignirile. Nu vreau sa-l jignesc nu-l voi jigni si intinsesem o mana. Inteleg ca in felul asta se ascunde de o lupta reala pe pista, doar nu credeti ca voi sta vreo data la start langa un om care ma desconsidera. Astept scuze! |
Asteptam cu nerabdare sa duceti conflictul pe asfalt - cred ca se vor lamuri multe... 8)
Succes cu modificarile! |
E clar ca conflictul va continua, nimeni nu-si va cere scuze nimanui...personal nu mai doresc sa vad asa ceva aici, si nu cred ca sunt singurul, asa ca voi inchide momentan topicul. Daca doresc altii sa-l deschida, asta e. Pana se mai calmeaza apele, topic inchis.
E timpul sa va dovediti maestria pe asfalt, oricand vreti voi. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning