![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
215 fata de 235 este o diferenta enorma.
|
Quote:
si scuze ca sunt si of topic si mam uitata am 8j fata si 9 j spate ce zici daca mias pune susp reglabila lucru care ma tenteaza enorm miar atinge sau ceva? |
vreo poza cu motoru ne aratzi si noua dak se poate??? bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
dragut...mi se pare ca seamana foarte mult cu masina din TM de la CarSystems....
sa ai noroc de ea...si sa nu spargi baia de ulei asa cum am patit eu ;) |
naka66vio ai pm
|
Superba masina, sa o stapanesti sanatos :)
|
Quote:
mersi de urari tuturor ;)dar acuma in stadiul care mie imi este inconvenabil..:):)schimb tot ce este pe exterior :) v-am zis daca pe cineva intereseaza incep deja demontarea masini ;) |
i wanna race you ! :)
glumeam ... un big thumbs up pentru performante ... in rest ... din punctul meu de vedere ai de munca ... dar gusturile nu se discuta. daca scapi de jante , spoilere si culoare ... adica ce sa mai arunci jumate de masina :)) nu pe bune .. o masina de genul asteia ii trebuiesc niste spoilere gen r32 adica sa existe diferenta intre asta si celelalte de pe strada dar sa nu sara in ochi. si doar cunoscatorii vor sti despre ce e vorba cand vor vedea vr6 pe capota spate. in rest sa o stapanesti sanatos :) |
Quote:
spoileru de r32 este deja o istorie pentru mine deci ceva anitc iar despre acel semn de vr6 io nu as lipi asa ceva pe mine poate mai repede un 1,6 diesel aceasta va fi o conceptie foarte sofisticata nu ceva practic ce se poate cumpara si monta in 3 secunde si ne numim tuningati.....tre ceva mai deosebit si garantez ca iti va placea.. |
o sa iasa o masina belea sunt sigur si motoru e prea jmecher vr6 si nu 2,8 ci 2,9 dar nu inteleg conversia asta un motor generatie mai veche pe o masina generatie mai noua.de ce cel care a facut asta no fi pus mototul de vr6 de pe g4.in fine eceva prea adevarat si asta si dupa cum ai facut polo sunt convins ca o sa iasa super si asta.sa aive neaparat jante cu bordura,si alta culoare sau alt galben la interior ii faci ceva?
poti sa pui ceva poze cu interiorul?am intrebat daca ai facut ceva modificari la frane deoarece masina acum are mai multa putere decat avea ninitial.mult succes si tinene la curent |
Quote:
|
incerc de maine sa va informez cu cateva poze decente strict ne secrete :):):)demolarea a inceput:)
|
jantele cum vor fi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning