Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/304663-logan-1-4-mpi-aka-distrigaz.html)

aleXpeed 20-02-12 00:28

Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz

8 Attachment(s)
Filtru de polen pentru nasul meu sensibil:lol:, pozitii America style:)), perversa ca pe datul Loganului la femei (sa nu faceti asa ceva!!!:cry:), intrase in drift...

aleXpeed 20-02-12 00:43

8 Attachment(s)
Difuzorul care a zburat de la multa forja (il recuperasem de sub o masina=))) ) din cauza unei... extorsiuni .. iiintr-o apa, dupa care puteti vedeaa in poza.. , braduti putere (se zice ca mai castigi cai cica!), masina reparata, habar nu am in ce service, capota reparata mai prost, farurile schimbate tot cu unele originale ca sunt nebun si nu imi place un far nou si altul vechi, bara MCV Turcia, asta e deocamdata +++ prelungire bara de Golf 3 pe care ar trebui sa o pozitionez mai bine (am pus-o prost parerea mea:D).

aleXpeed 20-02-12 00:56

8 Attachment(s)
Pasaje spate refacute, prag reparat, portbagaj reparat cat sa aibe dunga lui.

Visul frumos... nu am vrut sa renunt la A/C asa ca am vandut tot ce adunasem, nu mai supraalimentez nimic: Kompressor Eaton M45, injectoare + pompa benzina de Renault Clio RS 172, rampa injectoare cu retur de SuperNova (Loganul nu are retur), blow-off Forge, intercooler Logan dCi, regulator presiune benzina VW/Audi de 3 bari. Totul era plug and play cum se spune:P. Ramane aspirat, asta e..

aleXpeed 20-02-12 01:08

6 Attachment(s)
Jantele reconditionate. Poze cu una ca toate sunt la fel.

Multumesc userului Cristinelul pentru reconditionare, recomand! "Senqiu" Gogaiee 2:))!

aleXpeed 20-02-12 01:15

5 Attachment(s)
In final, corp-clapeta marit de 50mm (standard are 44mm), nu am poze, axa cu came CatCams de 263 de grade montata de curand, ca si distributia noua de origine cu tot cu pompa de apa, curele, bla bla...

Scuzati discursurile dar nu pot face totul intr-un post. Asta este masina:D.

Cristinelul 20-02-12 01:21

Pfoai cat de curat e motorul la interior..Totusi;cati km are motorul? Pai dracu la mine la dacie daca il desfac acu dupa 3000 km cred k e tuci:))))Bravo! Urmeaza softul final si un melc:rolleyes2

valy1233 20-02-12 12:49

cat de bine vine prelungirea de golf 8)

911lau 20-02-12 13:05

prelungirea de golf e ca nuca in perete :D din fata e ok ,din lateral :sad:
mareste prea mult bara fata nu mai e la nivel cu pragurile sa nu mai zic de bara spate ....mi-a promis ca o da jos :lol:
JOS CU PRELUNGIREA ! =)))

DJBOSS 20-02-12 21:34

arata bine golanu :lol::lol: ce frumos vine cu aceea prelungire din fata

Devu 20-02-12 21:38

Arata bine cu prelungirea de G3.
Ce de jucarii a primit :oops:...
Sa nu dai nici odata jos semnul cu 1.4mpi.

maverick1508 20-02-12 21:47

Imi place thread-ul. In 2 zile ai postat o poveste/un jurnal de vreo 1an-2 sau cati sunt :) Spor la treaba!

aleXpeed 20-02-12 22:31

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4889499)
Pfoai cat de curat e motorul la interior..Totusi;cati km are motorul? Pai dracu la mine la dacie daca il desfac acu dupa 3000 km cred k e tuci:))))Bravo! Urmeaza softul final si un melc:rolleyes2

Tu mergi pe pacura si de-aia poate=)). E miere tot, blana la kilometrii ei, 224.000 si ceva parca. Nu desfac nimic.

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4890004)
cat de bine vine prelungirea de golf 8)

Mersi, uneori ma intreb daca sa o dau jos sau nu.

Quote:

Originally Posted by 911lau (Post 4890027)
prelungirea de golf e ca nuca in perete :D din fata e ok ,din lateral :sad:
mareste prea mult bara fata nu mai e la nivel cu pragurile sa nu mai zic de bara spate ....mi-a promis ca o da jos :lol:
JOS CU PRELUNGIREA ! =)))

E la nivel cu pragurile Gogaie doar ca nu vezi tu de la apa aia minerala. O voi repozitiona pe laterale cand o sa am lenea de a da' jos bara iar.

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4890862)
arata bine golanu :lol::lol: ce frumos vine cu aceea prelungire din fata

Mersi, sunt pareri si pareri legate de prelungire, 50/50. Raman la parerea ca o repozitionare a ei nu ar strica:D.

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4890870)
Arata bine cu prelungirea de G3.
Ce de jucarii a primit :oops:...
Sa nu dai nici odata jos semnul cu 1.4mpi.

In viata mea nu ii voi face clean la portbagaj, emblema de 1.4 imi place. Ca masina e full si grea, e partea a 2-a.. inca gandesc, inca o masina "da' fuga" si sa ramana asta cum e, ori alt motor sa ma risc pe asta, ori sa o turbez si sa vad limitele lui MPI... sunt foarte indecis.

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 4890884)
Imi place thread-ul. In 2 zile ai postat o poveste/un jurnal de vreo 1an-2 sau cati sunt :) Spor la treaba!

Mersi, de-asta e 4tuning, am zis sa o prezint cand stiu ca am de povestit, si inca e pe scurt ca daca scriam de fiecare sticker pus, de vre-un consumabil schimbat, ar fi fost Enciclopedia Logan=))).

b08ygs 20-02-12 23:09

Tu faci modificari la motor si mergi pe GPL?:lol: merita investitia GPL-ului? Probleme la motor din cauza lui? Din ce am citit sus, nu ai nici o problema din punctul asta de vedere...

Instalatia ce firma este? Ca am inteles ca este after market.... Imi place super mult loganu tau, e frumoasa combinatia Borbet si masina galbena cu negru si lasata:D

Dadutu 21-02-12 08:43

superba masina,si povestea ei e fascinanta...sa ai bafta.

aditza579 23-02-12 18:05

Fara acea prelungire, ar arata mult mia okei, aproape stock, dar lasata si cu autocolantele CUP, parca prelungirea nu e dina ceeasi poveste, tu alegi dar parerea mea personala este: JOS CU PRELUNGIREA! In rest, ti-am mai zis-o ai o masina super okei!

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning