![]() |
Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz
8 Attachment(s)
Filtru de polen pentru nasul meu sensibil:lol:, pozitii America style:)), perversa ca pe datul Loganului la femei (sa nu faceti asa ceva!!!:cry:), intrase in drift...
|
8 Attachment(s)
Difuzorul care a zburat de la multa forja (il recuperasem de sub o masina=))) ) din cauza unei... extorsiuni .. iiintr-o apa, dupa care puteti vedeaa in poza.. , braduti putere (se zice ca mai castigi cai cica!), masina reparata, habar nu am in ce service, capota reparata mai prost, farurile schimbate tot cu unele originale ca sunt nebun si nu imi place un far nou si altul vechi, bara MCV Turcia, asta e deocamdata +++ prelungire bara de Golf 3 pe care ar trebui sa o pozitionez mai bine (am pus-o prost parerea mea:D).
|
8 Attachment(s)
Pasaje spate refacute, prag reparat, portbagaj reparat cat sa aibe dunga lui.
Visul frumos... nu am vrut sa renunt la A/C asa ca am vandut tot ce adunasem, nu mai supraalimentez nimic: Kompressor Eaton M45, injectoare + pompa benzina de Renault Clio RS 172, rampa injectoare cu retur de SuperNova (Loganul nu are retur), blow-off Forge, intercooler Logan dCi, regulator presiune benzina VW/Audi de 3 bari. Totul era plug and play cum se spune:P. Ramane aspirat, asta e.. |
6 Attachment(s)
Jantele reconditionate. Poze cu una ca toate sunt la fel.
Multumesc userului Cristinelul pentru reconditionare, recomand! "Senqiu" Gogaiee 2:))! |
5 Attachment(s)
In final, corp-clapeta marit de 50mm (standard are 44mm), nu am poze, axa cu came CatCams de 263 de grade montata de curand, ca si distributia noua de origine cu tot cu pompa de apa, curele, bla bla...
Scuzati discursurile dar nu pot face totul intr-un post. Asta este masina:D. |
Pfoai cat de curat e motorul la interior..Totusi;cati km are motorul? Pai dracu la mine la dacie daca il desfac acu dupa 3000 km cred k e tuci:))))Bravo! Urmeaza softul final si un melc:rolleyes2
|
cat de bine vine prelungirea de golf 8)
|
prelungirea de golf e ca nuca in perete :D din fata e ok ,din lateral :sad:
mareste prea mult bara fata nu mai e la nivel cu pragurile sa nu mai zic de bara spate ....mi-a promis ca o da jos :lol: JOS CU PRELUNGIREA ! =))) |
arata bine golanu :lol::lol: ce frumos vine cu aceea prelungire din fata
|
Arata bine cu prelungirea de G3.
Ce de jucarii a primit :oops:... Sa nu dai nici odata jos semnul cu 1.4mpi. |
Imi place thread-ul. In 2 zile ai postat o poveste/un jurnal de vreo 1an-2 sau cati sunt :) Spor la treaba!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tu faci modificari la motor si mergi pe GPL?:lol: merita investitia GPL-ului? Probleme la motor din cauza lui? Din ce am citit sus, nu ai nici o problema din punctul asta de vedere...
Instalatia ce firma este? Ca am inteles ca este after market.... Imi place super mult loganu tau, e frumoasa combinatia Borbet si masina galbena cu negru si lasata:D |
superba masina,si povestea ei e fascinanta...sa ai bafta.
|
Fara acea prelungire, ar arata mult mia okei, aproape stock, dar lasata si cu autocolantele CUP, parca prelungirea nu e dina ceeasi poveste, tu alegi dar parerea mea personala este: JOS CU PRELUNGIREA! In rest, ti-am mai zis-o ai o masina super okei!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning