![]() |
Re: Prima masina!!
Quote:
Schimbare totala de planuri pisica este in prim plan!!! |
Quote:
Daca de la 15-16 ani o arzi cu gandul la legale , ilegale si mai stiu eu ce atunci e grav de tot ...astia vorbesc din ce vad la tv sau pe la bloc si vorba aia , sunt curios ce zice un parinte cand aude asa ceva de la copilul sau .Voi veniti cu exemple gen colin mcrae , hai fas ,ala a fost unul la o mie .Cati nu au sfarsit tragic din cauza teribilismului si datorita experientei lipsa la volan ??? de ce nu ziceti si de aia ? ca sunt foarte multi .Bcoupe tu esti un caz fericit , mai sunt si altii pe aici , dar mai sunt multi care uita de unde au plecat si cum au inceput , vise toti avem indiferent de ce varsta avem , dar sa fim realisti nu ii sparge nimeni visul ,doar ca trebuie spusa si cealalta fata a realitatii nu doar : burn, cercuri, 2,8, urs , low ....astea suna frumos pt toti . Hai sa va dau un exemplu sa nu ziceti ca sunt ipocrit si vorbesc din carti ....eu la fel visam masini , avioane in plm...desenam toata ziua masini , tuning ,,,aveam cativa prieteni ( cu conditii materiale foarte bune) care aveau pe vremea aia g3 tuning, astra f tuning ...fiind toata ziua cu ei normal asteptam si eu sa fac 18 ani sa iau permisul , taicameo avea un astra f coupe 1,6 ...am ajuns la 18 ani si eram gata sa dau de permis la care taicameo a venit si mi-a zis ca nu imi da nici un ban pt permis si ca trebuie sa muncesc sa il castig ...va dati seama ce a fost in sufletul meu ?...bun a trecut un an si pana la urma am strans banii de permis ( parintii mei avand o situatie materiala foarte buna) , dar i-am strans eu singur muncind in plm la sapaturi arheologice si in zootehnie la mama dracului ....si in ziua cand am luat permisul m-am dus acasa fericit gata sa cer masina de la tata ,,,atunci mi-am luat cea mai mare tzeapa din viata mea ,,,acum o spun razand dar atunci eram distrus ,,,la fel aceeasi poveste , fiule trebuie sa muncesti sa iti castigi masina , altfel nu stii sa pretuiesti ce ai , bla bla bla .Atunci pe moment mi-a venit sa ii dau in cap credeti-ma dar uite ca acum ii dau dreptate si ma bucur ca a fost asa , am luat-o de jos incetul cu incetul si am avansat si ma jur ca toate masinile pe care le-am avut sunt muncite de mine si apreciez mult mai mult si ma bucur mult mai mult de ce am. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ganditi'va la baiatul ala ,Iulian,care se da la drift si parca tot 16 ani are,sper sa nu gresesc,iar el are un v8 la picior...
bafta cu planurile. |
Quote:
|
@alex95lr
Poti sa ai 16 ani si sa fii mare sofer sau 50 si sa fii pilaf cu carne... Varsta n-are nicio legatura cu maturitatea sau cu inteligenta. Totusi nu o lua ca pe o incurajare. Toti de pe forumul asta intr-un moment din viata puteau s-o mierleasca in trafic. Tine si de abilitati si de noroc. Nu-ti fortza norocul... Ca o paranteza tocmai am aflat ca un prieten din copilarie a murit in vara in prima zi cand si-a luat carnetul categoria A ... Si-a fortzat norocul ridicand motorul pe o roata si ghinion ia cazut motorul pe piept... N-are niciun rost sa te risti sa circuli fara permis. Din vina altuia poti sa faci accident si tu vei pica pt ca tu esti cel fara permis... Oricum , invata codul rutier ca pe apa ca-ti va prinde bine ca drifturi in parcare poate face orice bou... |
Quote:
Daca la 16 ani erai infractor e bine ca acum ii indemni si pe altii sa incalce legea. Ai sfaturi de copil crescut in scoala de corectie... Acum cu ce te ocupi ? Esti proxenet sau springar ? |
Quote:
Asteapta sa ti iei carnetu si viseaza dupaia la avioane. Cand o sa te urci prima oara si in 1.6 o sa zici w0w si o sa ti dardaie chilotii. La 2.8 sau mai sus o sa ti dai drumu instant. ps : bravo lui Jummy,dar nu uitati ca baiatu se da pe pista nu pe autostrada. |
OffTopic: hopa, a inviat the_rifle, desfaceti sampania :lol::lol:
forumul urmeaza sa redevina amuzant :lol: |
Poate iti vezi de treaba si ma uiti !
|
Quote:
Una e cand te dai pe pista in conditii de siguranta si cand iti pui numa viata ta in joc si cu totul altceva e cand pui in pericol vietile celor din jur. |
Esti tu sigur ca nu esti anti-talent? De mers cu masina oricine poate, greu e sa respecti regulile, sa eviti pe altii, conduita preventiva in mare.
*Daca te-a prins "garada" la 16 ani cum ai mai dat de permis la 18? Trebuia sa-ti faca dosar penal si sa-ti dea aia 5 ani. |
Quote:
Nu am zis nicaieri sa se dea pe strazi publice ca un dement, asta s-ar incadra la prostie si am discutat deja despre asta in postul meu. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning