![]() |
Re: Honda civic ej9 sau peugeot 206 ?
inca ceva.. :d imi poate explica cineva diferenta dintre 1.6 esi si vti ? si iau in calcul acum civic vs del sol..del sol imi place mai mult decat civic ej9..dar are 2 locuri..nu ca as umbla cu prea multi in masina..dar la nevoie..sunt bune..
|
Quote:
honda aia va fi mai veche dupa cum spunea proprietarul. tu ce ai alege logic vorbind una mai veche sau mai noua? deci de aici se anuleaza fiabilitatea honda pe partea cealalta peugeot 206 a fost extrem de fiabil pentru o frantuzeasca si extrem de bine vanduta in europa |
Quote:
|
pai daca stiai ce vrei atunci dc ai mai postat aici?
nu mai trai di filme. fiecare marca au scos modele bune si modele rele. toate au avut bubele copilariei asa cum se numesc, motoare bune si slabe |
Quote:
|
Deci, din cate stiu eu.
Honda Calitati : - aspect frumos exterior/interior ( linie, model ). - motoare foarte rezistente la forja/km multi. - stabilitate in curbe. - sunetul motorului. - calitatea pieselor si ingeniozitatea lor. - nu o gasesti la orice colt de strada. - pozitia la volan, e geniala ! Defecte : - prietenii, participantii din trafic vor fi invidiosi pe tine, fiinda tu ai si ei NU. Pe langa asta..."dai rusine" marcilor bmw, opel, dacia, vw cu motoare 1.6 - 1.8 ( stiu, sunt funny). Peugeot 206 Calitati : - forma caroseriei pretabila la modificari. Defecte : - probleme cu puntea spate. - se scot mai greu cp+ . Asta e parerea mea si doar a mea. Din auzite, testate etc etc. Imi asum spusele. |
Quote:
|
Quote:
Stai calm, cel de 75 cp face fata cu brio 1.4-1.6 de le Logan. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt 2 motorizari pe Ej9, d14a3 -75 cp si d14a4 - 90 cp . Diferenta ar fi garnitura de la admisie si ECU ( daca gresesc sa fiu corectat ). Quote:
|
Quote:
cat despre greutate..1000 are honda si 1400 peugeout..nu ? |
Quote:
nu man, ma refeream la bmw e36. peugeotul tot pe la 1000 se invarte banuiesc |
Quote:
A mea are 1040 kg. Daca vrei ceva mai usor...opteaza pentru Civic Eg. Quote:
|