![]() |
Re: Grupul de useri: [BMW] (cereri de aderare)
Quote:
N-am inteles chestia cu topicul asta... Adica daca iti arati masina sigur esti destept sau daca ai jante "mishtoace " sigur te pricepi la BMW... Oricum vad ca pe topicul asta nu se discuta absolut nimic interesant doar ce jante ai si ce bara de M ti-ai pus. Si ce legatura are cum arata masina cu ce informatii utile ai sa dai ? Nu pot sa am un junghi de masina si sa fiu mare inginer sau mecanic ? Se pare ca nu... EU NU VREAU SA INTRU IN SECTIUNEA ASTA ! |
Quote:
Aici pe sectiune topicul cu masina proprie e o modalitate corecta de diferentiere a cititorilor de contributori. Sunt exceptii notabile si confirmabile de catre alti useri (de aia tot cer INTERACTIVITATE, COOPERARE LA CERERI), dar in restul cazurilor, la ce buna chestia aia din dreptul numelui daca nu-ti aduci nicio contributie la sectiune? 2) Pe topicul asta nu se discuta nimic despre masini, ci doar despre aderarea la un usergrup. 3) N-are nicio legatura, in principiu, dar e o modalitate de selectie, IN LIPSA ALTOR CRITERII ajutatoare. 4) Pai poti fi, daca te mai stie cineva macar, sau ti-a mai citit cineva interventiile pe aici prin zona si ne spune si noua asta, ca globul de cristal e putin defect. 5) E alegerea ta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In fine nu e treaba mea si nu ma mai bag. |
sunt cei care chiar nu au habar cu ce se mananca mecanica si aceia pun intrebari pt a li se da raspunsuri corecte...
am abservat ca printre raspunsurile date de cativa de pe aici (cu toate ca au habar) fac caterinca si dau raspunsuri eronate... mai bine s-ar abtine iar daca doresc sa dea un raspuns, va rog ca acela sa fie CORECT nu cred ca un moderator ar avea ceva cu voi inutil. cu stima! |
Quote:
|
Quote:
imi cer scuze postul e la loc. si nu numai de tine era vorba... |
Quote:
|
Mi se pare foarte buna ideea voastra, sunt multi care vorbesc prostii, mai ales in zona tehnica bmw, care nu au habar cum functioneaza un motor sau ce face o anumita piesa, au invatat sa desfaca un surub si gata sunt mecanici, eu consider ca nimeni nu le stie pe toate si fiecare are cate ceva de invatat si daca habar nu ai despre o anume problema pe care o expune un user mai bine te abti decat sa dai cu presupusul.
Eu vreau in continuare sa fac parte din grupul bmw. https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...s-cuminte.html |
Vreau si eu sa ader la userul [BMW],
De cand am intrat pe acest forum , am intrat sa si ofer ajutor nu numai sa primesc ajutor de la cei mai vechi de pe atunci. Dupa cativa ani mi-a venit si mie ocazia sa ofer ajutor (in continuare mai si primesc :oops: , e bine venit de fiecare data ).., Pe langa p.m.-urile primite de la useri de pe aceasta sectiune (desi nu sunt moderator) insa mi-a facut placere sa ii ajut cu ce puteam si tinea de mine, fie ii indrumam cui sa i se adreseze. Daca am invatat cateva lucruri , si am gasit cate ceva folositor (pe forumuri din afara) am deschis topic (daca a fost cazul) sau am scris in topicul respectiv. De cateva luni lucrez in bransa jantelor auto aliaj/tabla si am acces la un configurator online oz - si de cate ori a fost nevoie am ajutat pe cativa useri sa le dau niste informatii cu privire la offset oe, si tot ce tine de jante originale si ce s-ar potrivi aftermarket, sau tot oe dar de alta serie Topicul meu il gasiti aici |
Un mare plus pt Sparkle81, Bodyspeed, Burnout-bmw... Sunt baieti valabili , te ajuta cu sfaturi, indrumari , foarte de treaba
|
Quote:
body e in grup, sparkle si burnout bmw sa dea adaugare la grup ca sa le pot da acceptul, ca altfel cum? :) |
Salut, presupun ca mi-ai dat acest link, pentru a detalia de ce am dat join la usergroup.
Pentru simplu motiv ca mi-am luat un BMW, un e60 si tocmai am facut si topic: https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...8-e60-ggd.html |
Quote:
Acum la second run....pt ce motiv ar trebui sa dea join?Daca nu au `prieteni` sa`i recomande nu ajunge doar faptul ca si`au luat un bmw Have fun :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning