![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
Quote:
|
motorul este in sibiu, dar o sa-l aduc in tm curand. tinem legatura
Quote:
|
bv tie ! foarte tare dupa cate mici modificari aduse batranei, te-ai gandit la o investitie serioasa bv tie si bafta in continuare cu proiectu' si app farurile sunt bestiale :lol:
|
Foarte interesant proiectu:D
|
In sfarsit ti-ai facut si tu topicul asta. Felicitari si hai sus cu masina. Tine-o tot asa, ca mergi bine.
|
intresant ce faci tu la masinuta ;)
|
Arata super..Bravo...Imi place...Tineo tot asa si sa te vedem cu mai multe modificari pe masinuta:)
Bafta cu ea.. |
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase :D
Cum azi a venit Mosu' a lasat un mic cadou si pentru masina, niste ceasuri de bord Jaeger cu turometru de R12 TS, sper sa ii placa si ei :D |
Si niste poze nu pui si matale? Sa vedem si noi cadou?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
- ma enerveaza cauciucurile de iarna de pe fata ca imi ajung in aripi cand iau curba :| si trebuie sa caut altele mai inguste si sa le schimb, pacat ca nu mai pot merge cu slick-uri ca anul trecut =)) |
1 Attachment(s)
Jantele si Farurile sunt bestiale. :X:X:X:X:D:D:D
Ai putea incearca sa prelungesti capota gen cum a facut, cel cu dacia asta galbena ;) Bafta cu proiectul tau si cat mai multi km fara incidente ;) |
e marlanie mare capota aia...originala:)..simpla
|
Da e super facuta masina asta :D si capota iar e interesanta dar din cate vad acolo cred ca are facuta deschiderea capotei invers ca altfel nush daca merge deschisa asa, mai multe poze, detalii nu are nimeni despre masina asta? m-ar interesa pasajele spate cum sunt facute mai in detaliu.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1320426692 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning