![]() |
Re: Intrebare motorina
Quote:
|
Nu am cumparat-o , am vrut sa o cumpar la insistenta unui prieten ca nu este nici un risc in asa ceva si am trimis 5.000 de EURO avans .
Motorina pana acum de curand nu am alimentat aproape niciodata , am avut doar masini benzinare si foloseam doar OMW 100 fara nici o problema la toate . Pot sa precizez ca la fiecare revizie toate filtrele erau ca si noi si masina mergea in parametri cei mai buni ( din cate am inteles la masinile turbo benzina OMW 100 le mai adauga 12 cai putere in plus din cauza cifrei octanice sau ceva de genul ) . Reviziile le fac la maxim 10.000 de KM , care daca plec prin afara intr-o excursie cand vreau o saptamana libera ii fac repede . Singura chestia la mine este ca la partea de mecanica am doar cunostinte generale si nu ma pricep la chestii avansate sau care necesita cunostinte mai profunde si mi se pare normal sa intreb un lucru pe care nu il stapanesc sau am dubii prima oara . Si tu mai mult ca sigur , cand ti-ai luat permisul si ai fost sa faci prima ta alimentare poate te-ai intrebat mai mult ca sigur care din cele 3 tipuri de benzinaa ar fi mai bun pentru masina pe care o ai . Nu cred ca am injurat pe nimeni sau am dat in cap la cineva . |
Quote:
|
Prietene daca ai citit thread-ul vedeai ca am zis la un moment dat ”suma in realitate este putin mai mare dar am pus 2000” . Inainte sa zici ceva mai gandeste sau informeaza-te .
|
Quote:
Te-ai incurcat in minciuni... |
Quote:
Nici tu nu mai stii... E interesant ca nu-ti citesti nici macar propriile posturi... |
Dumbbbbb !
https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post4629355 https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post4629355 Unde nu-i cap nici Dumnezeu nu cere ! |
vinde bmw si cumparati logan ( cel putin atunci nu mai simti diferenta dintre taxi si masina ta) plus ca loganu mere cu orice e testat de mine 8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pentru a dezactiva pilotul, calci pedala de acceleratie sau frana ! |
Quote:
@ sparkle mersi mult ai o bere din partea mea . Mersi pentru raspuns . |
Quote:
|
indiferent de motor scoade 12 cai in plus :))) ( si o iapa)
|
Quote:
baga motorina normala fara nici-o problema ! Eu iti recomand sa bagi numai si numai de la un singur peco, sa nu schimbi motorina din masina... Cea mai Ok mi se pare cea de la omv. Bag de 4 ani motorina numai de la omv si sunt foarte multumiT si n-am avut niciodata probleme la masina din cauza ei.. In schimb am prieteni care au patit-o cu cea de la lukoil si cu cea de la rompetrol... Bafta multa cu bmw-u ! |
Quote:
PS si faza cu + 12 cp cu benzina omw omw 100 crede-ma ca e foarte reala ( in cazul masinilor turbo ) . |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning