![]() |
Re: Bt 05 Aws
arata bine cu alea(barracuda,daca nu ma insel)....acum depinde si ce marime iti iei(recomandabil un 17-18")si ce talon o sa ai la pneu..
|
sta bine tare cu alea puse de tine
|
razvane toate sunt misto dar cred k cel mai bine ar sta cu poza 4 sau 8
parerea mea :) |
Quote:
|
iati jatele 4 parerea mea...dau mai bine.. :)
|
Ei zic la fel 4 sau 8.Cele 8 nu iti plac sunt chiar foarte originale si stii ca merg pe bora alea cu multe spite subtiri.Eu zic k e mai originala cu cele 8 adik mai rara am vrut sa zic ca cele cum sunt 4 sunt multe pe masini.Acum majoritatea isi aleg jante cu cat mau putine spite sa se vada roata./Deci parearea mea 8 sunt mai originale ca 4 care sunt frumoasa,hai k te-am bagat in ceata.8 8 8
|
poi dak e so luam la unicat mai bine ar merge 7 ...k asa nam mai vazut pe masini :P adevaru k si 8 is misto...da baiatu e nehotarat...asa k eu ii recomand 7...
|
mie imi plac 6 eu asta mi`as pune la mashina apropo la ce pretz le iei ?? shi de unde
|
Quote:
|
Eu tot nu sunt hotarat:( sa mor eu m-am bine imi iau capace :((
|
:))) la ce scoruri au jantele mai bine itzi iei capace in forma de spinere :))
|
:))nu pentru ca...capacele iti sar in mers:)) ..cand mi-am cumparat masina mi-a sarit capacul si a sarit un om in fatza mea si a fugit cu capacul ..asta in timp ce eu mergeam cu masina ..mi-a iesit in fatza:))
|
1!!!si Dak Nu-ti Place Auriu.....4!!!na!!!
|
sunt faine si 4 si 8 , mai degraba 4 .. da eu tot la 1 raman :))
|
1 is la fel ca 10 numa k is aurii...razvane orice altceva inafara de 1 si 10 is cele mai parna parerea mea...ai 2,3 ,4,8 care is super ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning