![]() |
Re: Propunere
cand si unde ? Aduc si eu cate ceva...
|
sorry dar la mine nu e loc nici de o tigaie...in spate le-ar face cainii fasii.....nu are nimeni ceva garaj de bloc care s-ar putea folosii 2 sapt??
|
eu va propun inca ceva ...pe langa faptul ca ii o idee foarte buna .....putem sa chemam si tv sa vada ca cei care au masini modificate nu sunt neaparat smecherasi pusi pe fapte rele .....am sa mai vb cu preiteni de ai mei si tinem legatura pe forum.....
ps:zic ca putem strnge pana in 20 ... |
ceva tzoale care nu le mai port am si eu de dat, da' la cine unde sa le las?
timestoper, eu zic ca e mai bine sa ramana in anonimat chestia, dumnezo vede, restu nu conteaza... |
am eu un fel de magazie sub balcon, daca venit 2 sau 3 sa ma ajutati sa fac un pic de ordine, am si ceva jante... sa le aseazam cumfa.. si acolo aveti si acces...
daca le punem in saci, cam 10 20 de saci pusi cu grija ar incapea... acum sa vad.. cine ma ajuta.. sa fac un pic de spatiu... daca e nevoie, am ceva prieteni pe la prima, si pro tv cluj aaa si B1tv |
NU, NU E NEVOIE DE TELEVIZUNE! decat sa facen pentru reclama mai bine nu facem :evil:
|
doar pur caritabila am vrut sa fie
sa facem un bine nu sa facem reclama fixius is deacord sa te ajut cu amenajarea spatiului, daca mai este cineva deacord sa ajute sa zica |
pe maine ca e sambata... sau pe cand ne strangem sa amenajam... spatiul ?
|
eu am cam 6 saci pana in prezent
sa vad navastepea ce mai da, niste vecini...ar fi ceva + 1 calc si un monitor de la mine s-ar putea un microunde si un tv de la alt vecin, inca nu-i nimic sigur, haine sunt cinvins si ghete, pantofi, alea alea |
eu spun ca lucrurile de valoare.. deocamdata sa le tineti la voi, sau in casa.. sa nu avem surprize pe dimineata...
am mai avut tentative... kiar daca erau numa casete de bere... goale.. |
pot si eu sa ajut...
|
esti binevenit
|
atunci maine, la ce pra va astept la mine ?¿
|
1 daca fixius si dacia wrc conduc operatiunea ii BINE
2 eu nu ma inscriu din mai multe motive, unul e pentru ca nu prea am ce sa donez le-am dat deja prin bloc, 2 am avut experiente neplacute cu cei de langa lukoil, bataie de joc din partea lor nu alta, recomand sa cautati alt centru de colectare a bunurilor atat |
eu ma gandesc in felu urmator: tot ce tine de haine le punem in saci.. si facem cumva sa le depozitam, la mine.. iar cu cateva zile inainte de craciun, le ducem la casa de copii si direct acolo duce-ti si lucrurile electronice ce sunt ptr donat, acolo le impart ei... ce parere aveti ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning