![]() |
Re: World`s fastest Ferrari
Super speciala masina!!!
|
apoi daca din 91 o facut asa ceva...si prin 92-93 puteau sa-l scoata in productie....oare acuma ce prototipuri ascunse au ? o fi ozn-uri?
|
Quote:
EDIT: de unde ai gasit tu viteza aia de peste 400km/h?!?? ia vedeti paici ce am gasit despre Colani |
Check out this motherfucka`:twisted: : http://www.auto-museum.net/vehicule/...rari+1997.html
|
^^^Am uitat sa spun ca acesta era raspunsul la interbarea lui fuzzy^^^
|
merci se pare ca eu nu am gasit ce ai gasit si tu... oricum destul de dubioasa masina date prea multe nu se gasesc despre ea... se pare ca ferrari a tinut destul de secret datele complexe asupra masinii :P
|
se pare ca veyronu are mai multi adversari la viteze mari printre care si ferrari asta care e tare chiar daca e teorie numa si la veyron ia loat mai mult pana a iesit la iveala am auzit ca or fost in jur de 5ani pana sal scoata oricum se pare ca no sai mearga prea mult e prea scump si mai is altele mai ieftine si pot sai depaseasca viteza
|
Cum ar fi? Te rog nu mai arunca cu vorbe aiurea daca esti in necunostiinta de cauza .. da o nota proasta. Ti-as explica cu ce se mananca .. dar mai bine documenteaza-te singur ... Ah si invata sa scrii.
On topic : masina e doar un prototip. Viteza maxima e doar teoretica... nu stiu de ce face atata caz pe o masina atat de urata cu niste performante afisate doar pe hartie. .... |
pa cine omor ...pt masina astA >:)
|
ok stiu ca e teorie dar asta nu inseamna ca nu e posibila chestia, nu te mai agita atata te rog imi ziceam si eu parerea nuti convine asta e si cu scrisu laso deoparte nu asta era important scz dak team deranjat cu ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning