![]() |
Re: Comanda collectablediecast.com
Pentru mine nu e greu sa renunt la idee. Am vrut sa vad doar daca mai exista si alti doritori de machete de acolo. Cat despre comanda directa, ei pot livra si aici, e adevarat ca sunt costurile de transport mai mari, de acolo si ideea cu stransul mai multor doritori. Daca e colet mare si scrie pe el cadou, care e problema? Ce? Nu iti poate trimite cineva din State ceva mare cadou? :lol:
Si inca mai sper ca adevaratii doritori vor scrie aici EXACT ce vor, nu chestii in genul "eu vreau vreo 8 machete 1:24" sau "eu as vrea 2 camioane". Facem lista sau tot la capitolul comentarii ramanem? Incercam sau nu? |
In primul rand daca este sa o iau asa fara 2 camioane, 8 machete, ai aparut de 2 zile pe sectiune. Te cunoaste cineva, te-ai prezentat, ai prezentat ceva, etc. Apari hop cu comanda, treaba asta implica niste lucruri mai serioase, ne-ai spus daca ai un cont, un card acceptat la plati, de unde esti? Hai sa fim seriosi acum, tu faci comanda de 30 de dolari in state?
|
Pentru siguranta ta si a celorlalti, nu voi fi eu cel care face comanda. Vorbesc cu cineva care s-a mai ocupat cu asa ceva aici si va face el comanda. Nu ma intereseaza cine o face, atat timp cat se face.
Sunt colectionar de vreo 2 ani de zile, colectia mea e mica si in crestere. Colectionez in mare parte 1:18 (atat auto, cat si moto), 1:24 doar moto si 1:43. Nu caut sa ai incredere in mine, sunt un strain pentru tine, asa cum esti si tu pentru mine. Am spus de la bun inceput, eu vreau ceva de acolo si vreau sa vad daca mai sunt si alti doritori. Ce e asa de greu sa scrii ce anume ai vrea de acolo fara sa te intrebi chestii in genul: asta ma trage pe sfoara? Ti-am cerut bani avans sau date personale? Ia-o ca pe o "joaca", daca iti e mai ok asa. Nu mai poate omul sa incerce nimic in tara asta ca mereu apar persoane care ii dau repede cu bata in cap. Ma repet: Incercam sa facem o lista sau nu? |
1 Attachment(s)
Uite...dau eu drumul la un fisier de comanda. Cam astea m-ar interesa pe mine, dar imi dau acceptul doar dupa ce aflu costurile de transport si vama (daca e cazul).
Cine ce doreste, sa adauge in fisierul atasat si sa-l reatasaze. Apoi banuiesc ca faci tu un total si afli care sunt taxele impuse si vedem daca ne convin sau nu. |
Quote:
|
Am dat sticky, dar presimt ca topicul asta va muri de la sine. Taxele de transport/vama sunt colosale, stiu ca discutasem cu Calin pe tema asta la un moment dat pentru ca voiam ceva de acolo si parca pentru o macheta de vreo 20 de dolari as fi platit inca pe atat transportul. Cu cat creste comanda cu atat cresc si taxele cum a mai spus cineva, plus ca valoarea pe care ti-o dau ei pe site cand faci comanda nu e cea finala, se adauga TVA in vama. Nu prea ai nicio sansa la chestii de genul "declarat ca fiind cadou" pentru ca firma la care dai comanda trebuie sa plateasca la randul ei diverse taxe/impozite, sa declare tranzactia la Fisc si asa mai departe.
|
Quote:
P.S. Multumesc pentru sticky! Sper sa nu se stinga de la sine si sa reusim ceva. |
Preturile sunt ok,dar dupa parerea mea prea multa bataie de cap.Sincer aceea persoana de care spui ca ar cumpara de la magazin si sa o trimita mai departe cadou,probabil trebuie sa ii dai si lui ceva,sau ramane el cu marfa si voi cu buza umflata:D:D:evil::evil:.Lucrurile amestecate deobicei sunt colorate maro.
|
pentru colete sub 50$ nu se percep taxe. :)
|
1 Attachment(s)
Am actualizat lista
|
Quote:
|
As vrea sa stiu si eu,ca idee si daca aveti timp pt un raspuns,cat m-ar costa per total un model la 15 dolari pt iasi.ms anticipat! Stima.
|
Quote:
|
Daca se face comanda dupa data de 12 noiembrie, cel mai probabil ma bag si eu. Asta daca se poate.
As fi pus si o lista cu ceea ce as vrea dar nu bate cu ceea ce pot lua (functie de banuti), de asta am si pus o data de referinta. Daca cineva se intereseaza si concret si ne spune niste preturi pe langa pretul comenzi o sa pun si o lista imediat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning