![]() |
Re: Machete in lucru - Vladutuu
vrei sa faci cumva si o diorama?
|
Quote:
nu nu am de gand asa ceva. |
da-i inainte
esti pe drumul cel bun bafta |
15 Attachment(s)
Am inceput sa modific una alta la Golf IV R32.
-Cotiera spate -Navigatie -presuri prin fata. Si mai urmeaza maine alte lucruri. |
ai pus covorase de baie in golf?:shock: ala din dreapta zici ca e mucegait... sfat: pastreaza-ti machetele stoc.. arata mai bine.
|
Cam paros covorul ala. E dinala persan ?
ps: tare faza cu mucegaiul |
Quote:
|
Golf-ul trebuia sa-l lasi stock pentru ca cotiera din spate parca nu este de acolo chiar deloc si nici covorasele nu sunt reusite trebuia decupat exact pe podeaua masinii.incearca sa pui superglue pe podeaua masinii si marginile care nu se lipesc taie-le cu grija pentru a lua forma unui covoras.bafta in continuare;)
|
Quote:
|
Pe jos ai pus cerga iar la dvd poze din biserica...
incearca sa folosesti prenandez nu picatura cand lipesti ceva la machete si asculta sfaturile celor care te invata! Plus tutorialele de la pagina 1.. |
Quote:
|
Daca vrei cotiera in spate trebuie facute niste modificari banchetei (eliminata tetiera, "eliminat" al treilea loc prin chituirea plasticului etc), altfel nu e prea ok estetic.
Mocheta iese usor si bine cu faina si vopsea saaaau cu material textil taiat la dimensiuni si lipit cu prenandez. |
Quote:
Am incercat chestia cu faina dar nu a iesit ce imi doream. |
Renunta la mocheta, desfa-o.Incearca cu faina, e cel mai usor.Material textil potrivit e cam greu de gasit, iti zic din proprie experienta.Poti sa te uiti pe topicul meu sa vezi cum am lucrat.Daca crezi ca ti-ar fi de folos.
Inca ceva.Oricenteaza-te cand pui mocheta.In primul rand, ai pus doar in fata.Dupa cum stii, masinile au pe toata podeaua.Si in fata si in spate.In al doilea rand, e crem, nu se asorteaza cu nimic, ca nuca-n perete.Trebuie neagra ca macheta ta e albastra in combinatie cu negru.Zic si eu...tu faci cum vrei ca e macheta ta si munca ta, dar e pacat sa te pripesti.Ia topicul de tutoriale la mana bine de tot si apoi apuca-te de treaba, dar cu rabdare. |
Quote:
Dar nu pot sa imi dau seama cum sa face cu faina aia ca am incerca si nu mia iesit exact cum aveti voi. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning