Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   firme de tuning & stuff din sm (https://forum.4tuning.ro/195-satu/27882-firme-tuning-and-stuff-sm.html)

szambi77 25-11-06 17:53

Re: firme de tuning & stuff din sm

Eu imi duc masina de obicei la spalatoria de pe drumul catre Petea, langa Rachel sau pe Bujorului, dar in ambele cazuri trebuie sa le spui concret la ce sa aiba grija, ce sa faca si ce sa nu faca, sau daca este seful lor prin apropiere e bine ca atunci mai sunt certati si lucreaza destul de bine. Oricum la spalatorii lucreaza de obicei pustani care nu au si nici nu au avut masini deci nu stiu ei ce e aia grija la scaune, la vopsea, sa stearga bine geamurile etc. ... asta e....
In legatura cu magazinul din 17 sau altele eu zic ca e bine totusi ca macar le avem si pe astea. Dupa cum am observat nu le merge stralucitor dar asta poate fi si din cauza de "servirea clientului" ... am spus poate... nu stiu exact asa ca nu ma pot pronunta.

szambi77 25-11-06 18:19

Cunosc un baiat care recent, din hobby, a inceput sa-si autotesteze indemanarea si a inceput sa picteze cu airbrush. Am auzit ca mai sunt si altii prin zona dar in scurt timp acesta a facut niste "lucrari" de am ramas afis !!! Nu-i fac reclama gratuita ca eu nu am de castigat nimic din asta dar apreciez talentul si acesta are talent !!! Ii voi cere sa-mi imprumute niste lucrari facute de el sa vi le arat si voua pe acest forum. Crede-ti-ma ca sunt bestiale dar vi le voi arata si sunt curios si de parerile voastre.

Criwar 26-11-06 00:28

hai k eu chiar is curios...k de talente tot aud...numai eu is antitalent in toate...makr sa se mai laude si orasu cu ceva

szambi77 26-11-06 15:06

Daca vreti, le puteti vedea si in realitate (ma refer la desene, nu la gacici :))

Criwar 26-11-06 22:12

wow...is chiar mijto...bv lui...s-o tina tot asa...poate vedem si pe ceva masini niste painturi originale..

raul_rebelul2005 26-11-06 23:05

pacat ca nu le putem vedea si pe gagici....:(....is faine desenele...pe masina o sa iasa impecabil.

Byrons13 27-11-06 07:16

Buna dimineata! am ajuns la shop=-ul din 17. super baietii! tot ofera, ei au de toate!
mai putin cind e vorba sa imi spuna un pret, sa imi ofere niste detalii, sau sa puna mina sa faca ceva. atunci e o problema si devin brusc interesati de alte alea. asta e, alta dezamagire...

juana_man 27-11-06 08:21

@raulrebelu
ala face retapitari eu zic sal suni si sal intrebi, cat despre spalatoria dp bujorului...... ..... cum zice si szambi.... in viata lor nau avut masini

szambi77 27-11-06 10:40

Ei ? ce parere aveti de lucrarile de mai sus ??? O singura parere ?!?

juana_man 27-11-06 11:21

arata frumos, eu p capacu de la buson am avut un paint facut in ger si acuma cand am vopsit masina..... c zici vb cu el k sami faca un brush nou, m-ar tenta iarasi un polo sau semnu de radioactivitate :d

szambi77 27-11-06 12:07

Daca vrei ne putem intalni deseara si iti fac cunostinta cu el. E foarte cumsecade si sunt sigur (mai ales ca e la inceput de drum) ca nici nu cere mult. Cu ocazia asta o sa-i poti vedea si lucrarile. 19.00 pe platou ?

juana_man 27-11-06 12:13

oki, azi incerc sa ajung, numa k eu lucrez pana p la 5 jumate si pana c mai ajung din negresti home......dar vin si eu, nu stau mult pt k nevasta e bolnava simi face capu calendar :D

szambi77 27-11-06 12:32

Ok, te astept acolo atunci la 19.00. Oare rebelul nu vine si el ??? Vii rebelu ?

raul_rebelul2005 27-11-06 15:04

Cred ca o sa vin si eu....o sa trec pe acolo...

szambi77 28-11-06 13:03

Daca ati observat, baiatul cu airbrush (Steph) este cam modest cu toate ca n-ar trebui sa fie (parerea mea). Ar fi cazul sa il sustinem un pic din pct de vedere moral. Parerea mea este ca ar putea ajunge in timp un Zozo al Satmarului.
Credeti sau nu, in urma cu doua luni inca nici nu avea ustensilele, iar acum :shock:
Asta e parerea mea dar sunt curios si de parerile voastre :confused:

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning