Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

Skillzu 09-09-11 00:50

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

nu investi bani in vopsitul jantelor, total inutil.
ai putea sa faci altceva cu banii aia la masina ..

rover_cabrio 09-09-11 02:23

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4574289)

nu ma costa nimik ...am materiale , am ..var cu vulcanizare pt dejantat ..am prieten la cabina :)) chef de munca sa fie ..ideea e ca nu vreau sa o tiganesc ..atata tot !

Skillzu 09-09-11 02:28

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4574360)
nu ma costa nimik ...am materiale , am ..var cu vulcanizare pt dejantat ..am prieten la cabina :)) chef de munca sa fie ..ideea e ca nu vreau sa o tiganesc ..atata tot !

Tot nu cred ca merita sa le faci albe. Arata decent asa, si in orice alta forma consider ca ar fi mai putin potrivit.

burnout_bmw 09-09-11 08:13

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4573927)
Salut colegii .....de mult tineam o poza pe desktop ..si ma intreaba fratele mai mic acum cateva zile cand o sa am si eu o asa pisica ....:lol: ...nu am stiut ce sa ii raspund , cert e ca in data de 07-09-2011 am intrat in posesia ei !

este vb despre un BMW e36 318is luna 11 an 1996 adusa din ITALIA toate actele complete si la zi !

dotari : faruri reglabile electric , proiectoare , servo directie , servo frana , abs , 2 airbag , oglinzi electrice heliomate inclusiv cea din interior , interior piele recaro , scaune reglaj 4 pozitii , dublu climatronic , clima digitala , cotiera ,skimbator Momo , com bord 18 butoane , geamuri electrice + confort , geamuri butter fly spate , stopuri de M , pachet 16 boxe din fabrica (cele cu 5 dif pe usi 2 picioare , 2 stalpi parbriz , 2 spate ) jante de e46 pe 16" , volan piele , chit estetic M (incomplet 4 bandouri Furate din pacate) ....vopsea Estoril Blue de M :lol::lol::lol:

plan in aceste zile ...: semnale clare smok , proiectoare clare smok ...posibil sa le montez maine ..., faruri clare cu lupe ..ma ajuta un prieten ...Bandourile sa le cumpar .... , jantele vopsite in acest Weekend albe cu perla albastra la Cuptor ....

Masinutza initial am luato sa o vand ..dar in proportie de 50 % as oprio pentru mine la insitentele sotiei si a familiei ....prietenilor...
Daca este cineva interesat de ea ..dupe ce ii voi face acest mic upgrade ...sa ma anunte ....sau pana sa ma apuc de el ....dar vreau ca in data de 12 luna asta sa arate exact in descrierea de mai sus !
Desi am detinut fooarte multe masini BMW n modele si alte marci auto lista este lunga ....Sincer aceasta imi cam face cu ochiu :))

Prima poza: wallpaperu meu ..si masinutza mea in prezent !
sa nu uitam ca este vorba despre o masina de 14 ani vechime !!!

ASTEPT un sfat prietenesc din partea voastra daca ati fi in locul meu ....eu masina am luato Initial cu un scop ...

As fi si eu curios de sistemu asta cu 16 boxe, poti sa-i faci niste poze?

rover_cabrio 09-09-11 10:44

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4574503)
As fi si eu curios de sistemu asta cu 16 boxe, poti sa-i faci niste poze?

da cu cea mai mare placere iti faz astazi ..adica o sa ma apuc in cel mai scurt timp deoarece mai am de munca putin pe la masina
spun acest lucru cu 16 boxe , deoarece in BAZAR 4tuning exista o pisica inm pe BG in 4 usi care are acelasi pachet de muzica ca si mine din fabrica

2 twweetere pe stalpi , 3 difuzoare + 2 theetere pe usi x2 , 2 difuzoare la picioare + 2 difuzoare mari spate !!!!

uite iti atasez ..capacele care vin pe usi , bineinteles materialu albastru a fost aplicat peste , deoarece pe capacele 2 cele mici a ramas 2materialu negru de baza pe BAZA de lipici ......deoarece de jur imprejur materialu a fost prins cu un capsator ...
in functie cum imi permite timpu voi cum un material negru si revin la culoarea de baza din interior !

rover_cabrio 09-09-11 10:58

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4574289)

cu vopsitul jantelor mam potolit putin ...multi miau zis sa nu fac greseala asta ...ca nu isi are rostul ...evetual o sa rog un baiat sa lucreze masina in photo shop sa vedem cum sar vedea cu rotile albe Sau un gri putin mai inchis

rover_cabrio 09-09-11 11:00

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4574262)
seamana cu una care zacea prin ploiesti.....

sa o stapanesti /vinzi sanatos......:D

multumesc frumos ..imi cer sc acum am vazut postul tau .....Miau iesit 1800 pe ea aseara ,..vreau sa imi fac damblaua sa o fac exact ca masina din wallpaper sa o termina de pus toate ornamentele ....apoi o dau ....:lol: sau o tin :lol:

Apropo masina prin Bucuresti acum ceva timp ...nu stiu daca erai chiar tu cu ursu si Nici ce numere avea dar cert ca era unu de semana Izbitor

jakal 09-09-11 12:42

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4574897)
multumesc frumos ..imi cer sc acum am vazut postul tau .....Miau iesit 1800 pe ea aseara ,..vreau sa imi fac damblaua sa o fac exact ca masina din wallpaper sa o termina de pus toate ornamentele ....apoi o dau ....:lol: sau o tin :lol:

Apropo masina prin Bucuresti acum ceva timp ...nu stiu daca erai chiar tu cu ursu si Nici ce numere avea dar cert ca era unu de semana Izbitor

am fost prin bucuresti si aseara dar cu dieselu'...
stiu ca mai e un urs galben facut frumos pe acolo.....

sal....

rover_cabrio 09-09-11 12:43

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4575118)
am fost prin bucuresti si aseara dar cu dieselu'...
stiu ca mai e un urs galben facut frumos pe acolo.....

sal....

da deci credema ..ca am ramas asa ..si am zis ...sa vezi ca asta e ursul lui baiatu de la Ploiesti dar dupe aia am vazut ca avea niste perla ..pe jante parca oricum misto rau de tot facut ca mai aveam sami sugesc venele la gat:lol::lol:

jakal 09-09-11 12:45

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4575122)
da deci credema ..ca am ramas asa ..si am zis ...sa vezi ca asta e ursul lui baiatu de la Ploiesti dar dupe aia am vazut ca avea niste perla ..pe jante parca oricum misto rau de tot facut ca mai aveam sami sugesc venele la gat:lol::lol:

da....are miezul la jante galben parca.....
e la vanzare pe bazar....

AndreiHTX 09-09-11 12:47

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4574897)
....apoi o dau ....:lol: sau o tin :lol:

cand te vei hotara sa imi dai si mie de stire te rog! pana atunci spor la treaba cu ea!

rover_cabrio 09-09-11 12:48

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4575126)
da....are miezul la jante galben parca.....
e la vanzare pe bazar....

am inteles ...am avut si eu 2 ursi ..un 2.0 original care a ajuns pe la tazz ..si inca un 1.6 original am poza cu amandoua :P intai au fost nr rosii apoi BG pe 1.6 e la un prieten

jakal 09-09-11 12:49

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4575133)
am inteles ...am avut si eu 2 ursi ..un 2.0 original care a ajuns pe la tazz ..si inca un 1.6 original am poza cu amandoua :P intai au fost nr rosii apoi BG pe 1.6 e la un prieten

ii stiu....:-P

rover_cabrio 09-09-11 12:49

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4575131)
cand te vei hotara sa imi dai si mie de stire te rog! pana atunci spor la treaba cu ea!

man ......2mii asa cum este ....mai jos nu prea as dao , ieri am avut de 3 ori 1800 pe ea si nam dato ...dca esti interesat ....vb ...eu oricum vreau sa o fac ca acel wallpaper ..chiar daca pierd 1-2 sute euro la ea ...vreau eu sa am poze cu ea asa + mesaje cu insistente :)) le am intelefon ...numai spun com cu SFI calibra sau bmw 4 usi pe bg + diferente pe ea ....

Manu_88 09-09-11 13:32

zic bine baietii...daca vrei sa ti masina mai strangi bani de jante si iti cumperi ceva frumos...nu vad rostul sa investesti in jante de iarna (parerea mea)

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning