Originally Posted by rover_cabrio
(Post 4573927)
Salut colegii .....de mult tineam o poza pe desktop ..si ma intreaba fratele mai mic acum cateva zile cand o sa am si eu o asa pisica ....:lol: ...nu am stiut ce sa ii raspund , cert e ca in data de 07-09-2011 am intrat in posesia ei !
este vb despre un BMW e36 318is luna 11 an 1996 adusa din ITALIA toate actele complete si la zi !
dotari : faruri reglabile electric , proiectoare , servo directie , servo frana , abs , 2 airbag , oglinzi electrice heliomate inclusiv cea din interior , interior piele recaro , scaune reglaj 4 pozitii , dublu climatronic , clima digitala , cotiera ,skimbator Momo , com bord 18 butoane , geamuri electrice + confort , geamuri butter fly spate , stopuri de M , pachet 16 boxe din fabrica (cele cu 5 dif pe usi 2 picioare , 2 stalpi parbriz , 2 spate ) jante de e46 pe 16" , volan piele , chit estetic M (incomplet 4 bandouri Furate din pacate) ....vopsea Estoril Blue de M :lol::lol::lol:
plan in aceste zile ...: semnale clare smok , proiectoare clare smok ...posibil sa le montez maine ..., faruri clare cu lupe ..ma ajuta un prieten ...Bandourile sa le cumpar .... , jantele vopsite in acest Weekend albe cu perla albastra la Cuptor ....
Masinutza initial am luato sa o vand ..dar in proportie de 50 % as oprio pentru mine la insitentele sotiei si a familiei ....prietenilor...
Daca este cineva interesat de ea ..dupe ce ii voi face acest mic upgrade ...sa ma anunte ....sau pana sa ma apuc de el ....dar vreau ca in data de 12 luna asta sa arate exact in descrierea de mai sus !
Desi am detinut fooarte multe masini BMW n modele si alte marci auto lista este lunga ....Sincer aceasta imi cam face cu ochiu :))
Prima poza: wallpaperu meu ..si masinutza mea in prezent !
sa nu uitam ca este vorba despre o masina de 14 ani vechime !!!
ASTEPT un sfat prietenesc din partea voastra daca ati fi in locul meu ....eu masina am luato Initial cu un scop ...
|