Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUV big boys: Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/26888-suv-big-boys-porsche-cayenne-turbo-vs-mercedes-benz-ml63-amg.html)

Bogdan_mb 04-11-06 12:18

Re: SUV big boys : Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 609577)
Eu as alege Q7 V12 TDi de 550CP :D

http://www.autof1.ro/auto/stiri/Cel_...8_Audi_Q7.html

Yeah, Audi did it again!

Apreciez munca celor de la Audi dar nu prea are legatura cu masinile din topic. Intradevar audi se apropie de cele doua la performanta pe sosea dar Q7 la capitolul offroad = 0

Quote:

Originally Posted by tom (Post 609627)
Sincer cred k ML. am vazut cum se coporta 350 cdi si nu numai atat dar mai e borba si de traditie si experienta.
iata si alta parere : http://www.autoconsulting.ro/compare...d1=175&id2=276

Pe link-ul atasat de tine sunt cateva greseli. De ex viteza declarata pana la 100 km/h e gresita. Nu prea conteaza foarte mult acest lucru la aceste doua masini dar datele oficiale si testate sunt Porsche CTS - 5,2s iar ML 63 - 5s

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 609868)
porsche normal..am mers cu ambele masini....porschele este mult mai agresiv...nu este nici o diferenta intre ml 500 amg paket..prea mica diferenta...are o forma..cam urat ml ul..nu este asa sport k aspect

Deci din ce ai scris tu sa intalegem ca le-ai incercat pe amandoua (ma refer la variantele din titlu) ?

@Race. Te intaleg ca aceste doua masini nu o sa le inpace niciodata pe amandoua, dar de ce un posesor de ML63 AMG , E55 AMG , SL500 etc e un incult ?

alexSHO 06-11-06 23:20

ati stircat frumusete de topic cu offtopicuri ca parca cineva care isi permite sa dea 100k+ pe o misina mai se uita la consum :|

ONTOPIC

aleg ml pt ca sunt fascinat de ce pot sa faca oamenii de la amg

Bogdan_mb 07-11-06 16:10

Reveniti cu detali pro sau contra sau cu o alta masina care merita sa fie concurent intre cele doua.

pimp_lex 07-11-06 17:22

ca performante ar fii doar Grand Cherokee SRT-8

dar asta e mai putin luxos si mai slab off-road (si MULT mai ieftin bineinteles)

BASU 07-11-06 19:28

topicul se refera la Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
stick on it ;)

Bogdan_mb 07-11-06 23:51

Quote:

Originally Posted by BASU (Post 613957)
topicul se refera la Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
stick on it ;)

Pai in principiu da , dar poate lipseste vreun concurent.

Alte filme , teste etc nu ati gasit cu cele doua ?

Dutor 08-11-06 17:19

Porsche e urat cu spume si are performante mai slabe atat onroad cat si offroad! Cel mai misto SUV la ora actuala e ML! Cred ca porsche si-au stricat un pic din reputatie cu modelul Cayenne!
PS. Era interesant si un poll!

Bogdan_mb 08-11-06 19:19

Quote:

Originally Posted by Dutor (Post 615023)
PS. Era interesant si un poll!

Am uitat de el. Poate un moderator/admin ne ajuta cu adaugarea unuia.

edit: avem acum si poll votati si argumentati ;)

UNLORD 09-11-06 18:20

Am votat Mercedesul! Porsche pur si simplu e o masina de prost gust, foarte urata! Plus ca am vazut ceva burtosi cheliosi cu lanturi de aur masiv la gat conducand aceasta masina f. opulenta dar urata (e adevarat ca am vazut si o gagica misto odata la volanul masinii)! Insa fenomenul lanturilor se poate extinde foarte usor si la ML!

Race 09-11-06 18:55

Quote:

Te intaleg ca aceste doua masini nu o sa le inpace niciodata pe amandoua, dar de ce un posesor de ML63 AMG , E55 AMG , SL500 etc e un incult ?
Nu e vorba de cultura/incultura aici,ci de oameni cu probleme de personalitate.Si nu inteleg de ce bagi E si SL,care sunt niste masini excelente,in aceeasi oala cu autobuzul ala cu pretentii nefondate de tot-teren.

Quote:

ca performante ar fii doar Grand Cherokee SRT-8
De banii aia se poate lua un Charger SRT-8.Mai bun din orice punct de vedere,si la fel de bun pe teren accidentat (adica inutil).Sau poate sunt eu incapabil sa realizez valoarea unei masini de teren cu garda la sol micsorata si suspensii sport :rolleyes2

alexSHO 10-11-06 16:06

Quote:

Originally Posted by Race (Post 616430)
Sau poate sunt eu incapabil sa realizez valoarea unei masini de teren cu garda la sol micsorata si suspensii sport :rolleyes2

foarte posibil :D

pharaon 10-11-06 16:44

La ce pret se invart? Ca mi-as lua mercedes, cred ca e mai ieftin si in orice caz mai aratos! :D

Bogdan_mb 11-11-06 17:10

Quote:

Originally Posted by Race (Post 616430)
Si nu inteleg de ce bagi E si SL,care sunt niste masini excelente,in aceeasi oala cu autobuzul ala cu pretentii nefondate de tot-teren.

Pentru ca tu ai zis ca de banii de ML63 poti cumpara un Patrol si un C55 AMG. Poate ca unii care au un E55 si un SL55, de ex cand merg in weekend pe marginea unul lac doresc o masina capabila (iar pentru ca apreciaza marca ei aleg tot Mercedes) sa traga dupa ea un mini iaht etc.

Cred ca o mai mare problema de personalitate au cei isi cumpara un Patrol/Land Cruiser etc si circula toata ziua prin oras.

In fine , sa revenim la subiect...

AdriANNO 11-11-06 22:05

Porsche clar

puma rider 12-11-06 16:37

Imi dau si eu cu parerea si pe aici, amandoua masinile mi se par absolut inutile si exagerat de scumpe, atata timp cat exista masini ca Subaru forester XT, ce costa la o treime din pretul celor de mai sus, si este aproape la fel de rapid in varianta cu transmisie manuala, are o tinuta de drum buna, este bine echipat...iar cu un chip tunning si alte eventuale modificari la motor...probabil ca le poate face de ras.

All times are GMT +2. The time now is 01:53.

- Copyright 2026 4Tuning