Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   fiat bravo - modificari !!! (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/26735-fiat-bravo-modificari.html)

jhon_criss 21-11-06 23:51

Re: Un ajutor daca se poate

LOL asa scump da-mi detalii despre stilo si ma interesez si pt tine si iti zic ce bani daca sunt mai ieftine luam legatura si poti sa mai castigi niste bani acum e la alagerea ta (an,motor,...)

AlexXx-4ti 22-11-06 00:30

Quote:

Originally Posted by jhon_criss (Post 631525)
Alex daca ai vre-un program sa iei si u poza cu masina mea si vezi ce potzi sa ii faci asa de vara adica ceva subtire exterior ms }{ Respect

Salut :!: -imi pare räu dar nu am nici un program pentru tuning sau pentru asa ceva tot ce te pot sfätui este sä cauti cluburi fiat Bravo de peste tot si sä vezi ce au mai fäcut alti sä vezi ce noutäti au mai apärut si sä te hotärästi pe ce linie mergi adicä prin flipe spoiler mai ieftine sunt,
sau spoilere compacte si ce ai väzut la alti si nu ti-a pläcut schimbäti prin alte piese sau modificä vino cu idei personale si punele in practicä ,dupä ce ai terminato sä nu iti parä räu cä nu este asa cum ai vrut si banii sau dus.
Buburuza mea este din 99 , 1,9 JTD 77KW 105 cäluti ,clima ,inchidere automatä piele volan si schimbätor.tehnic serie nimic schimbat.
Revin cu noi foto legat de micile modificäri interioare .
-Numai bine la toti:!: 8)

AlexXx-4ti 24-11-06 16:01

[quote=jhon_criss;631525]

salut ,din cite stiu ai spoilerul fatä cräpat ce ai fäcut cu el:?: ,pärerea mea dacä nu l-ai schimbat ia-ti direct unul tuning ,nu are rost sä dai banii si pe cel original si pe urmä pe eu stiu ce flipä ,plus de asta nu te mai chinui sä montezi si flipa pe spoiler ,asa il ai compact, il vopsesti ,il montezi si gata.
-toate bune:!: 8)

B-66-HMM 24-11-06 16:07

Pai cred ca asa a luat masina c spoilerul fata in starea care e.Imi place kitul de tuning care l-ai postat tu si la 500E chiar nu mi se pare scump.Si zic eu(desi tine si de bani) daca iti iei spoiler fata tuning ar fi frumos sa-ti iei tot setul:spoiler fata/spate +praguri.

jhon_criss 24-11-06 16:24

Din pacate mi-am luat bara dar e de Brava si imi pare rau dar asta e eu vreau sa vad ce potsa fac cu asta care e sparta sa vad daca pot sa o modific B-66-HMM tzi-ai rezolvat cu problema de la masina ca ai zis atunci ca ai niste probleme la motor sau cred ca e de la debitmetru de se tureaza asa nu sunt sigur dar am un tovaras care are bmw si are aceeasi problema sau injectoarele nush ce sa zic tzi-am dat si eu o idee mai vorbim ToT ReSpeCtU

AlexXx-4ti 24-11-06 19:01

[quote=jhon_criss;635244]Din pacate mi-am luat bara dar e de Brava si imi pare rau dar asta e eu vreau sa vad ce potsa fac cu asta care e sparta sa vad daca pot sa o modific.

Normal ar trebui sä ti se potrivescä la fix chiar dacä este de Brava ai incercat sä-l montezi si nu sa potrivit sau:?: si
ti-ar rämine de modificat doar o flipä la spoiler,diferentele incep sä aparä de la jumatatea masinii in spate ,sunt multe piese ce le poti inversa de la Bravo,Brava si Marea ,am schimbat macaraua de la stergätorul din spate de la o Brava ,singurl lucru cursa este mai scurtä atit dar este normal pentru cä parbrizul din spate este mai inclinat la Brava.

jhon_criss 26-11-06 23:40

Nu am pus pe masina inca dar zile le astea o sa o pun si o sa fac si poze mi-am ridicat dicurile si tre sa ma duk la servis sa le pun ca e mai bine stiu aia ce sa faca vreau acum sa imi schimb si uleiu si cureaua de distributzie si am capatu de bara de pe stanga este cam zdrente dar le schimb pe amandoua sa stiu ca le am noi in rest nu prea mai am ce sa fac la ea cam atat aveam probleme si sa mai tai din spoilaru din spate sa ridic toba ca e joasa rau si arata si urat ma descur eu ce si cum dar ce sa pun unde tai ca sa nu se topeasca bara ca se incinge toba ai vre-o idee? ToT Respectu

AlexXx-4ti 27-11-06 18:36

[quote=jhon_criss;637915]
salut dacä vrei sä mai pui vreo flipä pe spoiler pe spate nu te-as sfätui sä tai cä pe urmä nu se va mai potrivi cu flipa si in timp se deformeazä ceva odatä ce l-ai täiat.
Eu am cirligu de remorcä si este decupat doar marginea un pic nici nu se prea vede dar sä mai pun o flipä mi-ar da bätäi de cap,dar nul dau jos cä in Ro dacä nu l-as mai fi avut as fi rämas färä spoiler pe spate.un noroc sa oprit bordura in cirlig si nu in spoiler.
Pärerea mea dacä nu mai vrei flipä pe spate poti decupa dar monteazäl fix ca nu cumva sä se sprijine in spoiler si lasä 0,5 sau 1cm in jurul tevii si vezi cum este dacä nu mai indepärteazäl.

jhon_criss 30-11-06 10:00

Eu o sa incerc sa vad ce pot sa fac in legatura cu toba dar am incercat sa o mai ridic dar eforturile mele au fost in zadar acum sa vad ce pot sa fac sa mai incerc sa o mai ridic ce sa fac ca ma disperat cum dau cu spatele sa urc sau sa plec de undeva aud hrrrr ma doare sufletu imi vine sa plang cand aud toba aia cum harjoneste de asfalt acum sa vad daca pot sa o ridic dar nush daca se poate dar incerc asta e.Si in legatura cu masina acum am schimbat discurile si uleiu si imi merge destul de bine nici injectia nu mai se aprinde doar din cand in cand dar trebuie sa ii fac un plin ca am cumparat o solutie pt injectoare sa vad ce se va intampla o sa mai postez sa va spun cum au decurs lucrurile si in legatura cu testaru mergetzi la daewoo si facetzil ca este ieftin din cate am auzit este de 500 de mii TOT RESPECTU

AlexXx-4ti 03-12-06 01:48

[quote=jhon_criss;632029]

salut sä faci o foto cind ai schimbat spoileru sunt curios normal ar trebui sä fie fix ,numai de HGT sä nu fie ce ai luat tu ,oricum nu am inteles diferenta la piese,intre HGT si Färä HGT eu am väzut doar una semnalizärile sunt mai lunguete si tehnic ar fi dar ca exterior nu väd diferente.
-numai bine:!: 8)

jhon_criss 03-12-06 17:25

[QUOTE=AlexXx-25;645448]
Quote:

Originally Posted by jhon_criss (Post 632029)

salut sä faci o foto cind ai schimbat spoileru sunt curios normal ar trebui sä fie fix ,numai de HGT sä nu fie ce ai luat tu ,oricum nu am inteles diferenta la piese,intre HGT si Färä HGT eu am väzut doar una semnalizärile sunt mai lunguete si tehnic ar fi dar ca exterior nu väd diferente.
-numai bine:!: 8)

Mi-a gasit cumnatu meu faruri si sunt la preturi foarte mici adica far fata 2.500.000 bucata si sunt dalea electrice si dalea mecanice dar sunt la acelasi pret.Eu m-am uitat la mine si am vazut ca am urechile alea care le sustin de masina sunt rupte cred cand a lovit masina cand a coborat bordura si acum am vrut asa informativ cam ce bani sunt si cand am auzit ca ma cost 5 mil 2 am fost foarte bucuros :P piese vad ca se gasesc si ieftine nu cum ziceau alti ca nu gasesc si daca gasesc sunt scumpe in fine o sa postez cand o sa ma bag la ea discurile vin perfect dar parca parca sunt mai mari sau mi-se par mie in fine e bine bine merge bine TOT RESPECTU
O sa revin cu poze Go! Go! Go!

ZaiR 04-12-06 23:37

si unde anume se pot gasii aceste piese mai eftine?

AlexXx-4ti 05-12-06 19:55

Salut :!: -atentie la piese cel putin de partea tehnicä sä aveti grijä nu este glumä ,sunt multe piese pe piatä ce nu corespund tehnic si calitativ ,am väzut reportaj cu asa ceva se fac piese din nimic ,ce nu au nici o functie
Le ai la gumätate din pret si mai mult decit sä arate la fel sä le poti monta la fel nu au nimic in plus ,o piesä nu o schimbi de ochii frumosi trebuie sä fie ceva defect dar ce faci dacä o schimbi cu una care tehnic nu existä nimic in ea doar carcasa.:?:banii nu inseamnä nimic cind e vorba de siguranta ta si a altora.

jhon_criss 05-12-06 22:52

Da asa e dar eu stiu de unde le-am luat si am si garantie la ele deci nu se dau asa aiurea si nu sunt refacute sau ceva de genu asta este un magazin cu piese inport este din Judetzul Arges si sunt noi noutze si calitate 1 si chiar nu am probleme cu franele sunt chiar bune bune dicurile si placutele e ok !
Am incredere in cumnatul meu ca nu mi-ar face el asa ceva:)) in fine pana acum este totul ok mi-am gasit faruri la masina si vreau sa le gesesc pe alea cu lupa ca am auzit ca sunt un model mai nou din ce am auzit eu ma costa 5 mil 2 faruri acum sa vedem de care sunt :P si schimbul de piese cel mai bine la servis si e cel mai bine nu schimbati singuri ca nu e DACIE TOT RESPECTU

AlexXx-4ti 06-12-06 00:35

Farurile cu lupä ce le cauti sunt de Fiat Marea si se potrivesc, am väzut la mai multi .

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning