![]() |
Re: Reorganizarea echipei SideSmoke
DiaboliK/SS
|
Quote:
|
An0/SideSmoke
|
al3xxxXpert/SSJr ...revin peste~2 saptamani:???:
|
mitza/SideSmoke
(imi cer scuze pt inactivitatea din ultimele 2-3 saptamani, mi-am rupt mana :D , maine imi scot ghipsu!) |
2 Attachment(s)
Iata ca am terminat de facut tabelele cu rezultate primelor 2 seri de reorganizare.Emotiile au fost foarte mari,dar vreau sa va reamintesc celor ce au cazut ca aveti oricand va simtiti pregatiti sansa sa dati o proba pentru echipa mare,dar deocamdata rog toti membrii ce nu au cazut sa aiba numele de forma: SideSmoke°(bulina de culoarea de care doriti dumneavoastra )Numelevostru ex:SideSmoke°BaStanul ; iar cei ce au cazut rog sa aiba numele de forma: SideSmokeJr°(bulina si "Jr" de aceeasi culoare pe care o doriti dumneavoastra )Numelevostru ; ex: SideSmokeJr°BaStanul
Mai jos aveti pozele cu cei ce au fost admisi si va rog de acum inainte sa va conformati in ceea ce priveste numele ce trebuie schimbat.Va multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand dau ma iara ? haideti pana nu ma las de tot de jucat =))
|
imi cer scuze pentru ieri,mi-a cazut tot internetul...de la bastanul provider de net RDS&RCS si am fost fortat sa aman ziua de probe aseara si implicit festivitatea de prezentare a membriilor.Imi cer scuze inca o data pentru problemele create si sper ca puteti intelege
|
s-a terminat reorganizarea ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dragi sidesmokeri, iata ca reorganizarea echipei sidesmoke a luat sfarsit.
Unii au reusit sa ramana in echipa mare, altii au trebuit sa intre in echipa mica fie din cauza ca nu au obtinut punctaj bun, fie pentru ca au lipsit de la probe. Pentru a incheia reorganizarea trebuie lamurite anumite aspecte: -conducatorii echipei mari vor ramane aceiasi, dar pt. echipa cea mica va fi desemnat conducator drifterul care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala (evident dintre drifterii din echipa mica). -acesta va putea sa recruteze membrii noi, sa dea afara pe cei care nu il asculta/care nu joaca destul de des lfs etc. -el trebuie sa isi asmume total responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in echipa mica -Membrii echipei mici trebuie sa poarte inainte de numele propriu, numele echipei adica : SideSmokeJr°BaStanul . Nerespactarea acestei reguli poate duce la !!! eliminarea !!!din echipa a tipului care nu asculta. -De asemenea, membrii echipei mari trebuie sa urmeze urmatorul exemplu de nume: SideSmoke°Nume -Toti membrii SideSmoke juniori si nu numai cand vor vedea un membru cu numele Nume/SideSmoke sau orice alta forma a numelui decat cea acceptata are dreptul sa faca o poza si sa faca o reclamatie la email: [email protected] trimitand si poza,urmand ca acesta sa fie in prima faza rugat sa se redenumeasca,iar mai apoi daca nu se conformeaza va fi dat afara (speram sa nu se ajunga aici). :) Mai jos aveti rezultatele celei de a 3-a serii de reorganizare -Probe pentru recrutare se vor mai face pentru ca toti cei ce doresc sa intre fie in SideSmokeJR sau SideSmoke sa poata intra -Cei ce au cazut la proba de individual sunt automat acceptati in echipa de juniori Conducatorul echipei SideSmokeJR este : Krypton avand 22912 pct (cel mai mare de la individual) Obs: 1.Tin sa felicit initiativa lui Goya care pregateste un site si un forum pentru SideSmokeJr ,va rog restul ajutati-l la materiale si tot ce are nevoie pentru a creste toti intr-un mod cat mai frumos in ochii celorlalti :) 2.Nu promit nimic dar incerc ca joi seara la ora 22:00 sa facem o mica festivitate de prezentare a membriilor .Inca o data o sa vad cum stau cu timpul ,dar va fi ceva in genul festivitatii de premiere al ultimului eveniment organizat de SideSmoke.Sper ca voi avea timp sa organizez asta,unde poate intra absolut oricine doreste:D Va multumim pentru intelegere !!! SideSmoke Team "We make the smoke" |
Asadar am facut listele cu membrii :
In urma reorganizarii Echipa SideSmoke are urmatorii membrii: 1.SideSmoke°Evo-Lite(leader) 2.SideSmoke°BaStan(leader) 3.SideSmoke°DeNysS41 4.SideSmoke°Skillz 5.SideSmoke°Dk 6.SideSmoke°Dorifto 7.SideSmoke°Wizz(SkillRex) In urma reorganizarii Echipa SideSmokeJr are urmatorii membrii: 1.SideSmokeJr°Krypton (leader) 2.SideSmokeJr°Goya 3.SideSmokeJr°Laur 4.SideSmokeJr°Alex 5.SideSmokeJr°Choby 6.SideSmokeJr°Sorin 7.SideSmokeJr°Pneu 8.SideSmokeJr°Diabolik 9.SideSmokeJr°URSRR +toti cei care erau in vechea echipa si nu au dat probele OBS! Leaderii pot de acum inainte sa dea afara si pe motiv de inactivitate nejustificata!!! Inca de pe acum incerc sa promit celor ce doresc un upgrade in echipa mare ca vom incerca sa mai organizam probe in august |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning