![]() |
Re: STREET SOUL CREW
Aseara am inteles abia care e problema voastra!
Scuze de neintelegere... SRS va fi al cincilea club in care sunt, celelalte sunt legate de alte lucruri (marca, fabricant, model masina...). Nu sunt in SSC! Nu am facut nici o cerere de intrare sau ceva de gen, am postat date despre masina mea ca unul din membrii acum 2 vineri a zis ca nu crede cum era masina mea cand am luat-o. Bafta all si scuze ca v-am dezorientat ;) |
stai linistit :)
|
3 Attachment(s)
Cutitare esti bine-venit oricand pe la noi nu e asta problema..chillax:lol:...!!!
Pana una alta masina Verutei merge perfect rotund numai are nicio problema decat rulmentii>:)! |
7 Attachment(s)
Vad ca majoritatea sunteti tigristi aici, hai sa ma prezint si eu
Nume:Ady Locatie: Timisoara Masina: Opel Tigra A (1.6 16v 96') Modificari sunt cateva, folie imititatie Carbon 3D de la 3M capota+plafon, Bad boy look, jante reconditionate, motoru refacut, EGR-ul blocat cu tabla, catalizator dat jos, toba sport, suspesie fata sport reglabila pe unghiuri si intaltime de la KW, intre timp am schimbat scaunele cu unele de calibra,, va urma in viitor tapitarea lor..in rest modificat led-uri interior, fete usi imbracate in piele eco, plafon alb din piele eco etc Sound: statie mutant, subwoofer magnat player sony xplod Deci,ma primiti si pe mine?:-) |
frumoasa tigra ai.. sa ai grija de ea :)
|
16 Attachment(s)
:twisted:Street Soul Crew & Street Night Racers:twisted:
P.S.:Asa seara mai rar gasesti:lol:! |
10 Attachment(s)
Another Friday Night...:D!
|
acusica sa scot Jobu sa apar si eu in poze cu ce trebuie .:twisted:
|
vera ţi-am lăsat un mesaj pe facebook, dar nu ai răspuns.....
Īmi poţi spune care sunt regulile ptr aderare , ţinānd cont că nu sunt din Bucureşti....???? |
Regulile sunt foarte simple...
1.Ca sa intrii in acest club iti trebuie o masina intretinuta...nu orice dacie de GRecia full rugina... 2.Sa ai simtul umorului si sa iti placa sa porti o conversatie in majoritatea timpului numai despre masini...sa iti placa sa te distrezi/plimbi prin oras noaptea/stat la o samanta.... 3.Sa fi de treaba... 4.Sa porti siglele clubului ori parasolar+logo...ori un sticker micut cu Street Soul Crew... Acuma parerea mea este sa pui 2-3 poze cu masina aici si chiar si asta-seara daca nu ai ceva prea important de facut sa ne contactezi si sa ne vedem pe undeva.... Pentru inceput dat fiind ca toata lumea doarme la ora asta ...te-as ruga sa imi bagi IDul in lista ta de mess... grin_streets Respectele Mele, Grin |
2 Attachment(s)
5.28i steptronic :D ...sunt din c-ţa....
|
ti-am dat add pe messenger.....
|
Salutare, numele meu este robby, pot sa intru si eu la voi in club ? Va las un numar de telefon, dar vreau sa fiu contactat doar de vera :))
|
bai tu n-ai voie aici :lol:
|
De ce ma, eu ce am ? =)) Am si eu masina, am spirit de umor, mai mananc si seminte cand am pofta, ma potrivesc profilului :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning