![]() |
ieri pe la ora 16 erau doar 9 cu oparere rea
oare nu au fost influentati de anumite persoane sa voteze asa pentru ca era prea mic procentul celor cu o parere rea ????? cred ca stiti la ce ma refer :cry: |
Eu, personal, sunt convins de acest lucru!
|
Creka nare rost sa ne luptam cu tensiunea aiurea...cei care au fost acolo jtu f bine cum a fost ! ;)
|
observator
Va anunt ca nu pot avea o parere total autorizata dar din tot ce am vazut pana acum la Prisma, fara suparare, as da nota cea mai mica.
Asta e parerea mea si vreau sa o respectati. |
Dupa cum vad cred ca o sa imi fac si eu inca 10 nikuri sa imi pot spune parerea si o sa imi aduc si prieteni de la sala .Este de tot rahatul.
PS.BRAVO MR a fost o organizare buna . |
Re:
Quote:
Eu de exemplu acum am aflat de siteul asta si am intrat , iar parerea mea e destul de nu prea buna legat de organizarea realizata de CLUB AUTO CRONO CV, nici la rally sau vtm nu sunt prea buni. Au facut si etape internationale dar nu foarte reusite chiar cu probleme. Legat de traseul de la Pirsma nu am cuvinte apreciative era prea strans chiar si pt un GSI ca al meu. O parere proasta per total. Nu m-a influentat nimeni. |
Re:
Quote:
Si scorul de inainte era real? Oriccum ar fi reflecta aprecierea de care va bucurati iar intrebarea e tendentioasa. La topicul principal spune de autocrono iar aici de mr. Unde se spune adevarul referitor la organizare? Auto crono e pionul principal sau MR e pionul principal? Parerea e cam amestecata spre rea. |
Re:
Quote:
Sa organizeze macar la nivelul anterior. |
voi de unde ati aparut cunoscatorilor?!?
si cum se face ca toti aveti doar cate un mesaj?! lasati prostiile si vedetiva de ale voastre! parerea mea! |
FELICITARII
FELICITARII MR!!!
NU PUNETI LA SUFLET TOT CE SPUN ACESTI OAMENI CARE SE ASCUND DUPA NUME PUSE LA MISTO.SUNT DE PARERE CU DUMAS CARE SPUNE CA SUNT OAMENI AICI CARE ASI FAC USERE INTENTIONAT PT A DENIGRA IMAGINEA CLUBULUI VOSTRU(OARE DE CE O FAC!?........UNII DINTRE NOI STIM) |
INCA UNUL!
|
o singura intrebare :
cum se face ca postul vostru cu numarul 1 este tocmai la acest subiect? :roll: |
Re:
Quote:
|
si marmota invelea ciocolata in staniol! :lol:
|
Re:
Quote:
oricul alt post nu vor mai scrie ptr ca e greu ca aceeasi persoana sa intre de fiecare data cu alt user |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning