![]() |
Re: Bass
Da sa aiba grija si la ce atelier ... am vazut eu pe unii care cand a venit un baiat cu un amp de 200rms si un sub de 300 ii recomandau un dif de 1000 rms si cand i l-a pus nu stiau de ce nu se aude mai tare :) (statia credeau ca e pusa asa de forma) + nenumarate tampenii care le-am intalnit dealungul timpului.
|
Hai mah ca o gasi el prin Constanta niste instalatori de care sa stie ca fac treaba buna....
|
Daia e bun forumu ca aude una alta de la noi si nu se duce fara sa stie nimic si astfel isi poate da seama mai usor daca aia stiu ce vorbesc sau nu.
Sa nu mai zic ca unii mi-au pus + la rem si rem la + si scotea cam 3 W statia :) ... ziceau ca e defecta :) |
Salut din nou!
Daca ar fi sa-mi schimb statia cu una mai puternica, gen 300-400W, ce imi recomandati dintre urmatoarele: http://www.magnat.de/content/carhifi...883&pl=5&s=154 http://www.magnat.de/content/carhifi...9150&pl=5&s=80 http://www.dls.se/english/fstark/ca23.htm Astept orice alta sugestie de amplificator, dar in aceaiasi gama de pret, adica maxim 700ron. Bafta |
din ce ai pus tu acolo clar dls ca23
|
La DLS mi se pare cam mare puterea in punte, adica 400W, de la 2*135W!
Oricum, daca mai stiti alte amplificatoare in gama asta de putere si pret, rog sa postati pt. ca nu vreau sa deschid alt topic cu: "Ce amplificator de 350 de wati sa-mi cumpar?" Bafta |
Clar DLS CA23, acum ca l-am dat am inceput sa regret "bestia" Nu vad ce ti se pare ciudat 2x135w la 4 OHMI la 2 ohmi are 2x200 rezulta 1x400w e perfect normal, plus ca nu uita ca ratingul de putere e la 13.8 volti nu la utopicul 14.4 folosit de majoritatea producatorilor petardisti...
|
Utopic 14,4 .. mi se pare excelent 14,4 pe langa ground zero care pun puterile la 16V care nu stiu de unde poti face rost de 16V :).
Cat despre DLS am vazut CA21 la lucru 2x175 @2ohm 1X350 bridge si suna rau. Nu mai zic ca statia mea DLS CA50 are iesirea de sub la 2 ohm 280W si l-am testat pe pioneer 3004SPL si il arunca o gramada. Dupa cate am vazut DLS e o firma conservatoare in ceea ce priveste puterea si nu se arunca sa scrie wati aiurea. |
Astea deja sunt SF-uri. Cum ai ajuns la concluzia ca ground zero afisaza puterile la 16v ? La toate produsele ? Eu am vazut doar unele amplif-uri din high-end ca sunt facute sa lucreze la 16v si 18v . Poate stii tu mai bine, stii vreun secret :)
|
Da corect nu toate dar nu am zis la toate ... si daca tie ti se pare high end partea de SPL e cum zici tu.In mod normal o firma trebuie sa afiseze puterile la 12 V.Acum ce faci daca ai motorul oprit nu mai asculti muzica.
Multi afiseaza si 14.4 45324 sau cat e standardul dar puterea in 12V mi se pare o putere reala.Acel 13,8 la DLS oricum e mult mai rezonabil ca nu poti sa tii tot timpul in 14,4. |
Mie nici nu imi incarca peste 14v, asa ca, sa lasam 15,16,18v deoparte.
Se pare ca CA23 ar fi alegerea cea mai buna, nu? De ce nu recomanda nimeni Magnatul?? |
"De ce nu recomanda nimeni Magnatul??"
Pentru ca nu vrea nimeni sa te pacaleasca! Intre DLS si Magnat, DLS este net superior. |
Dintre cele 3 clar DLS.
Quote:
|
Quote:
Dar pe ce sub il pui - firma/putere/impedanta(care conteaza foarte mult) Statiile mono merg si pe 2 ohm iar cele cu bridge in mod normal pe 4 doar daca statia e stabila in 1 ohm merg in 2ohm bridge. |
Stiu si eu ca DLS e mai bun decat Magnat, dar intrebam si eu asa.
Sub-ul este acelasi JBL GTO 1200B -250w |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning