![]() |
Re: Oltcit 1.1 B 32 SCH
Quote:
Quote:
|
mie imi plac aripile originale, fara umflaturi....eu le am fara pic de chit si tot nu le umflu... inca, poate cu niste roate mai late va trebui sa le umflu, dar inca nu e cazul....
oricum respect ca totusi te tii de ea, plus ca asa cum ziceam, tie trebuie sa iti placa, nu noua;) Multa bafta cu olteanu', si eu stau cu el in loc, ma ploua de nu se mai opreste, si vad ca tot asa se mentine vremea toata saptamana:rolleyes2 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze cu olteanu:))...Hai cu flansele alea si cu jantele:>:D
|
Quote:
|
:lol::lol:Ii sta bine cu geamurile alea.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
am mai facut putina munca la masina:
-scoaterea finalei, montata teava :twisted: -reglaj ambreaj -vopsire compartiment motor -schimbat amortizoare fata cu unele care lucreaza, e si mai low acuma dupa am dat ieri o fuga pana in pitesti, sa isi ia un prieten un golf de rallye...si s-a comportat exemplar, a consuma cam 5-6 8) plus alergatura inapoi prin bucuresti, ca deh ambele masini fac galagie :lol: per total sunt multumit de mica ragalie :D urmeaza sa ii intaresc amortizoarele, le vreau tari, sa pun punti spate de rm...vreau frana de mana pe spate :D poze... |
Pentru un sunet mai placut as zice teava in locul intermediarei si o finala sport...iti zic din propria experienta, mai nasol la drumuri lungi... :lol:
Spor la treaba! ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca iei alta bara, sfatul meu e s-o lasi neagra, arata bine cu bara neagra.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning