![]() |
Re: Campionat national de indemanare auto
40 Attachment(s)
Poze:
|
wow !!!! niste masini exceptionale la start:shock: superb 8)
|
17 Attachment(s)
Inca un set de poze, facute cu un aparat ceva mai performant.
|
Quote:
dupa cum bine ai banuit nu stiam de organizarea acestui campionat si nici de aceasta etapa cu suprapunere. Noi am vorbit cu organizatorii de la Expo in urma cu vreo 2 luni si ceva la initiativa acestora. Scopul nostru a fost in parte atins, si anume acela de promovare a conceptului de rally. Acesta a fost si motivul pentru care am vorbit, invitat si insistat pe prezenta la acest eveniment a celor de la Napoca Rally Academy. Pe de alta parte, ceea ce s-a facut la Carrefour e probabil cel mai aproape de ideea de indemanare, dar noi nu facem asa ceva. Noi combinam partea de indemanare (jaloane, porti sau trase printre cauciucuri) cu partea de viteza tocmai pentru a ne apropia mai mult de conceptul de rally decat de cel de indemanare. Cand am aflat despre organizarea acestei etape de campionat "peste" cea de la expo primul impuls a fost de a renunta la a mai merge la Expo, dar noi ne respectam angajamentele si nu puteam sa ne lasam balta partenerii chiar si cu riscul de a ne suprapune peste voi. In concluzie a fost doar o intamplare nefericita si ne-am dori sa fie tratata ca atare. Fiecare dintre noi are drumul lui, fiecare promoveaza automobilismul, fiecare isi are locul lui in "peisajul sportului cu motor". Felicitari pentru reusita si succes in continuare. Balogh Arthur, VSS Racing Club |
Nu stiam de ce nu mai are nici un inteles mesajul meu... se pare ca cineva a sters partea in care vorbeam despre tuning showul romanesc. Cred ca era mai bine sa stearga tot.
|
un mic overview de la eveniment
<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/59hdQKj-gn0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Ceva detali despre urmatoarea etapa??
Pentru cei care au ratat prima etapa,se pot inscrie in a doua.....presupup,nu? |
Da, au inceput inscrierile, etapa a doua e pe 4-5 iunie la Carrefour Colentina.
|
Buna ziua,
Va reamintim ca in perioada 4-5 iunie 2011 va avea loc a doua etapa a Campionatului National de Indemanare Auto 2011 ce se va desfasura in parcarea Carrefour Colentina din Bucuresti. Inscrierile pentru etapa a II-a au inceput. Nu rata ocazia sa participi la singura competitie organizata pentru TOTI pasionatii sportului cu motor. Chiar daca nu esti pilot licentiat si nu esti posesor al unui autoturism pregatit special pentru raliu, acum poti participa in Campionatul National de Indemanare Auto, competitie ce se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Mai multe detalii in documentele atasate. Cu stima, Teodor Gheorghe 0745 627 627 email: [email protected] |
1 Attachment(s)
Schita traseului:
|
ma intereseaza si pe mine sa ma inscriu la grupa J ...dar am cateva intrebari
este nevoie sa vin cu ambii parinti cand trebuie sa particip ? pot participa cu masina daca este inscriptionata taxi ? |
emblemarea masinii nu deranjeaza.
deplasarea masinii in circulatie rutiera este grija participantului, nu o poti conduce in trafic. pe poligon este circulatie dirijata, inchisa, si poti participa. dar cel mai indicat e sa te adresezi lui [email protected]. Incredintarea masinii tb sa se faca cu avizul proprietarului. succes |
Masina cu care particip este pe numele parintilor,este vro problema?Daca da cum se poate rezolva??
|
1 Attachment(s)
Quote:
Gheorghe Teodor telefon: 0745627627 email: [email protected] S-a schimbat putin schita traseului... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning