![]() |
Re: Prioritatea de dreapta VS Priotitatea de smecher
[QUOTE=Fi@tz3l;666993]asai Ryan....un ditamai bullbar..pe un ditamai hummer sau ma rog aro....QUOTE]
Actiuni gen Pintea viteazul...inutile.Legea trebuie sa faca ordine si nu voi participantii la trafic. Sint foarte curios cum se vor tempera aceste conduite de smeker prin prisma noului cod rutier.Daca va fi aplicat... Voi credeti ca in "strainezia" aia merg de fraieri si educati cu 50 la ora in localitati,etc.? Nici vorba ! Au fost educati cu legea si amenzi drastice. In Elvetia nu vei vedea politist pe strada sau masina de patrula.Dar...camerele de supraveghere fac toata treaba.Orice greseala este penalizata indiferent daca este depasire de viteza,trecere pe rosu,neacordare de prioritate. In occident ,no car = no job. Si nu te prea joci cu asa ceva. |
stati linistit..knd vine vorba sa schimbi banda si sa nu semnalizezi..si in bucuresti avem destui..
unii in nesimtire chiar..una e knd esti chiar SINGUR PE TOT DRUMU, si tot semnalizezi..pe knd altii , doar fiindca au ei ditai suv-ul schimba benzile dupa bunul plac.. si cu prioritatea de dreapta..da clar..inca un exemplu de bucuresti.. knd nu merg semafoarele la plaza (bd timisoara) pe la pranz ..cam asa ..iese acolo o nebunie..nu vrei sa fii nici pieton nici sofer k te doare capu acolo..si pt politisti cred k o fi naspa.. numa astia cu tramvaiul (watmanii ) sunt avantajati..pe ei ii doare undeva vad..daca poti numi asta avantaj:P cat despre prioritatea de "smecher" .. cine are asa ceva.. ii urez sa si-o bage undeva, k intr-o zi, chiar knd merge el pe un drum pe unde are el prioritate pe bune..si se da si el smecher k deh..are dacie pe gaz si asculta manele la maxim..sau nu neaparat asa..poate are un suv scump , cu geamuri fumurii cat cumprinde, o sa se intalneasca cu inca unu kre are si el prioritate de la mama lui k i-a luat ta-su sosea.. asta le urez celor cu prioritate de smecher..sa se intalneasca cu toti si sa circule cu prioriatatea lor in service sau mai rau..cu picioarele inainte K SUNTETI PERICOL PUBLIC BAA! nu sunt io dupa litera legii 24-7..dar prioriatea de dreapta rulz k sa zic asa.. adik are logica , ce dreq.. daca tot aveti voi prioritate.. de ce nu treceti mah la trecerile la nivel fara bariere knd sunt aprinse semnalele luminoase cu cadenta lenta si semnalele sonoare ,eh? ..ce dreq.. vine trenu? ..si ce daca?..sunt saraci sunt fraieri..umbla cu cfr-u ..tu esti chiar smecher..te-ai realizat in viata ..ai o masina si esti mandru de ea.. trenul..o sa opreasca, k nu se pune el cu tine..baga-te smechere inainte! ..nu fii fraier k noi sa astepti trenul..asta e ..noi nu ne comparam cu tine si prioritatea ta.. |
Quote:
|
Hai sa va povestesc o faza...pe un drum cu o banda + linia de tramvai mergeam in spatele unei cucoane ,dau semnal ma bag in depasire cand ajung cu botul masina in dreptul usii fata femeia trage brusc stanga sa intre in mine.Franez evit f aproape un accident dupa care incerc si de data asta reusesc .Cand trec pe langa ea a 2 oara o si claxonez pe vaca sa stie ca e cineva langa ea .Dupa ce trec de ea femeia se pune cu flasuri pe mine.
Enervat fiind la culme o opres ma duc pana la ea si o intreb "Proast-o sti pt ce e asta(oglinda)?La care ea replica "Da' ce eu tre' sa ma uit in oglinda cand ma depasesti tu?" Faza la care am ramas blocat si am plecat mai departe. |
HAHAHAHAHAH vai de masa =))) asa ceva nu imi vine sa cred =))
|
Pai mi se pare normal sa-ti fi raspuns asa.Ca doar oglinda nu e ca sa te asiguri ca nu intri in cel care te depaseste. Esti culmea si tu. Oglinda o folosesc ele la altceva cu totul si cu totul mai util. Mai ales cea de pe tavan. Bye
|
Quote:
Sincer mie imi place cum se merge in orasele mai mici, dar si acolo te lovesti cam de aceeasi oameni "invatati". Mergeam pe un drum national, evident aveam prioritate, iese un supozitor de Trabant de pe strada laturalnica, imi taie fata, franez ca sa nu-l spulber de pe sosea direct in cimitir, ma duc langa el, ii spun ca trebuia sa-mi dea prioritate, ca-l omoram si el imi spune ca eu sunt fraier ca el avea prioritate. Eu ce sa mai zic?! Am mai patit tot pe drum national ca babe sa traverseze la semnul care te atentioneaza ca urmeaza trecere de pietoni si cand ma opresc langa ele si le zic ele ma intreaba daca sunt chior si nu vad ca este trecere de pietoni. Pot sa scriu o carte despre intamplari de genul asta. |
io azi era sa-l fac fericit pe un taximetrist ... dar eram eu pe prioritate .. dar franezi k te gandeshti la genunchii tai .. la nas`ul tau .. etc ... deci .. viatza are prioritate ...
|
pai il las pe smecher sa treaca , viata are prioritate normal .
|
sfatu meu pt toti e urmatorul.....nu-ti pune mintea cu prostu ca are mintea odihnita.....prefer sa las de la mine da sa raman intreg
|
toti suntem "smekeri" odata sau de mai multe ori in trafic.....;-)
|
prioritate de jmeker sau de vitezoman...de racing...oricum eu tin si la masina mea...da nici sa treaca orice vultur pe langa mine si sami taie calea...
|
aici depinde daca e seara sau daca e zi...daca esti bine dispus sau nu...daca vrei sa te simti mai bine si sa faci o fapta buna il lasi si pe el sa se simta bine:D
|
Viata inainte de toate :twisted:
|
de cele mai multe ori ii las sa se duk,dai draq de nebuni....da si cand imi vine!!! imi vine sa nu mai respect nici un semn.sa evadez cum s-ar zice.....ma gandesc cu groaza la inconstienta mea.....o sa realizez atunci knd oi pierde carnetu...pan acum n-am avut trb cu politia,sau vreo amenda....sofer "cuminte"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning