![]() |
Re: Blow Off Valve
Quote:
ce motorizare ai? |
1,9 TDi 90 de cai...am incercat sa ma uit la turbina da trebuie date jos capacul de la motor si scutul de protectie...nu ma intereseaza dak ma ajuta la ceva sau nu...imi place mult cum se aude :)
|
din punctul meu de vedere decat sa dai 250+ euro pe BOV care nu iti aduce nimik in plus ca performante .. mai bine dai 200 euro pe un chiptuning .. o sa castigi 30-35cp .. ma ocup cu asta si stiu ce vorbesc :) ulterior poti pune si BOV si o sa se auda mai tare dupa chiptuning .. deoarece o sa ai presiune mai mare in admisie. Daca vrei sa discutam detalii da-mi mesaj privat.
|
Quote:
Ai turbo poti sa ii pui. Garantzie ... depinde cat de bulangii sunt cei de la Dealer-ul Local.Normal nu ai voie sa modifici nika. |
Quote:
Pe traseul de adimisie ai aceeasi presiune ,deci poti sa il montezi oriude pe acest traseu. |
Quote:
daca il pui imediat langa intercooler sunt sanse mai bune sa se auda mai tare deoarece este situat jos la nivelul intercoolerului .. daca il pui mai sus in spatele radiatorului este mai izolat de exterior si se va auzit mai incet. |
Quote:
Da ,perfect de acord cu tine. Dar tu ai zis mai sus ca se aude diferit in functie de pozitionarea POP off-ului pe traseul de admisie.Asta incercam sa iti explic ca nu are cum :) Aaaa ca percepi altfel sunetul este cu totul altceva :D |
Quote:
|
Gata am inteles la ce te-ai referit.
|
Quote:
pe turbo benzina este absolut necesar BOV pt a proteja turbina dar pt diesel este inutil si daunator |
Bine faci!
Mai bine investesti in altceva banii. |
cip-tuning nu pot sa fac acum (treaba cu garantia, am auzit k astia de la porsche sunt cam bulangi la chestii d'astea) abia peste vreo 2 ani o sa incep sa umblu la motor...un intercooler, cip-tuning...
|
2 Attachment(s)
eu mi-am luat asta, nu stiu unde si cum sa-l montez. atasez poze cu blow-off ventil si motorul, partea cu turbina
|
trebuie sa il montezi intre intercooler si clapeta de admisie
iar furtunasul de vacum trebuie sa intre undeva dupa clapeta |
atasez aici poze cu motorul din toate unghiurile. faceti semne cu rosu sau ceva unde ar trebi-i pus. faceti un desen ca si pentru prosti. merci :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning