Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Resoftare Dacia Logan si Solenza DimSport in timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/25410-resoftare-dacia-logan-solenza-dimsport-timisoara.html)

TM-84-DMX 05-11-06 22:00

Re: Resoftare Dacia Logan si Solenza DimSport in timisoara

Matrix dc trebuie sa fie vorba de bani ?Unde a disparut placerea?

mattr|x`u 05-11-06 22:05

frate`..nu`i chestia asta...dar....faci de placere...si la urma te trezesti cu nijte bani sa mai pui ceva pe mashina...ca din cer nu`ti pica un kit` intreg langa mashina si sa scrie monteaza`ma ca`s al tau...si nu strica...faci si putina po****ritate

mattr|x`u 05-11-06 22:06

daca poti sa ma`ntelegi

TM-84-DMX 05-11-06 22:08

ihm ... cum spui tu ....

Cristi_XP 05-11-06 22:55

Las nu`l baga in seama pe matrix...el inca viseaza sa se dea cu Q7le lui.Cu ce masina ca Lupo am auzit ca nu-l mai ai...vii cu opelul sau cu 407le?:P

mattr|x`u 05-11-06 22:58

bora bha...si da`te`n aia matii`....serios vb...tu cu logan` de pe salaru de gabor al lu tac`tu ...nu te mai da vedeta ca ejti cam retardat...auzi ...nu`l bagati in seama..intreaba`n orash si be bumbu si pe cine jtii ...cate mashini si ce o trecut prin mana mea...daca nu jtii ce vb..nu mai vb...

vezi ca te depaseste..nu te mai baga cu dume naspa...tu ejti ala najpa cu logan...ii de ***`

Cristi_XP 05-11-06 23:04

asa..fii rau :)

mattr|x`u 05-11-06 23:07

tocmai ai fost nesimtit...ai crezut ca repede te ridici in ochii celor de aici..gandeste`te la statutu tau..ca ai tocit la scoala si ti`o luat mitu mashina ca ai invatat ..si io ca am tras ca sa fiu unde is...dc nu ejti u la hotel in locu meu..sa ti se zica sefu`..daca ejti u aja .."sofer" ... citesti si u si d`alea...incearca sa inveti punand mana pe ele....

fii rau .. --- vaiiiiii

da ma cristi...sunt un retardat`...is prost gramada

akimoto 06-11-06 15:41

Giii
ni la ei cum se iau la hartza

mattr|x`u 06-11-06 17:40

tre sa facem si noi ceva sa ne umplem viata :D

tm8bnz 07-11-06 12:07

Deci ca sa sumarizam:
Cristi = "Fiu de Gabor" care a primit masina de la taticu
Matrics = Muncitor de ocna care si-a cumparat singur Q7,dar lo vandut si acum are Bora !

Corect !? :lol:

Speedy5 07-11-06 13:19

dorin , ca tu rupi biletele pacilea ... ce draq ai facut cu astia doi ? :)
grav la caras acolo ...

tm8bnz 07-11-06 13:22

Cine e Dorin ?
Dar sa nu deviem de la subiect...ce sciam mai sus,asa e ?Ca nu inteleg de la ce o plecat disputa,si ar fi bine sa o elucidam !

Speedy5 07-11-06 13:28

astia e vorbiti mah ...
"tocmai ai fost nesimtit...ai crezut ca repede te ridici in ochii celor de aici..gandeste`te la statutu tau..ca ai tocit la scoala si ti`o luat mitu mashina ca ai invatat ..si io ca am tras ca sa fiu unde is...dc nu ejti u la hotel in locu meu..sa ti se zica sefu`..daca ejti u aja .."sofer" ... citesti si u si d`alea...incearca sa inveti punand mana pe ele....

"
da dupa ce zice acilea , io creca matriscu ii mai tare .. se vede ca-i pe **** lui

mattr|x`u 07-11-06 15:09

Speedy5 ... u ejti cu carcotashii ? :)) Mr blondu`..:D nu am vandut Q7`....bora l`o amanetat unu la mine ..io am calibra...
si vreau sa`mi trag un Q7...:D nu fii blond..:P

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning