![]() |
Re: O nedumerire Cielo
app de servo ... mai detin un logan 1,5 dci A.F. dec 2009 , dar la viraj maxim stg - dr la relantiu nu se intampla nimic cu turele , mai sofez masina de serviciu un doblo 1,3 A.F. iul 2009 , aceeasi chestie ca la logan ...nimic , dar la cielo se schimba treaba. Am fost in service cu ea , pe tester este totul ok , mecanicul de acolo mi-a spus sa nu imi fac probleme ca este in regula.
|
Uitati ce am patit:
Dupa ce i-am facut segmentarea si i-am schimbat socul a inceput sa se tureze singura,ajungannd chiar la 6ooo rpm la 120 la ora in a 4.... Eu i-am schimbat de curand IAC-ul, si MAP-ul,dar nimic,"oare daca ii schimb si SONDA LAMBDA va mai face la fel,sau este vreo alta cauza" ? please astept pm: |
Sigur nu e din cauza sondei Lambda, o schimbi degeaba, ar avea cu totul alte simptome.
IAC-ul cum l-ai montat? Desfa-l, scoate-l de pe clapeta de acceleratie, sterge-l cu putin de wd40 sau spray de curatare si o carpa moale pe con, pune-i mufa, rogi pe cineva sa puna contactul si vezi daca iese putin in afara cand pui contactul (1-2 mm). Daca nu se misca la punerea contactului, nu e bun. Daca se misca, asa cum e, cu contactul pus, il montezi la loc si dupa aceea iei contactul. Verifica si furtunele de vacuum de la MAP sa nu traga aer si fa-i un reset al calculatorului si un idle learn (gasesti info pe sectiunea daewoo despre cum se fac). Daca nici asa nu merge ok, ar mai putea fi din cauza vss-ului, cititorul de impulsuri de pe cutie. Urmaresti cablul de km pana la cutie si, intre capatul cablului si cutie mai e o piesa mica de plastic care intra in cutie, cu un fir. Ala e vss-ul. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning