![]() |
Nu era vorba de tine ci de ashtalalts doi copkii. Shi subscriu la cele scrise de tine
|
offtopic... GRAV , si de la cine a inceput ...
florica vb diseara despre tot ... apropo cms ,stii ca esti ipocrit da ? lasa-l in colo` de forum si zine-n fata daca ai ceva de zis , nu aici ... peace |
Baieti si pe noi a incercat sa ne dezbine Bogdan, atacand clubul nostru, i-am sters posturile dar nu s-a lasat asa ca am vorbit cu ZoliaT asta spun sa faceti si voi.
El e baiat de treaba dar cred ca are unele probleme cu exprimarea. |
Santos si Bishop - continuand aceasta polemica si voi daunati imaginii clubului.
Va rog pe voi prima oara sa incetati. Bogdan daca are ceva sa ne spuna stie unde ne gaseste. Imi cer scuze in numele 4SS pentru aceasta discutie pe un topic care nu ne apartine. Va multumesc. |
Patetic...Cine a atacat primul?? Eu sau voi? Eu imi vedeam linistit de ale mele si v-ati apucat sa dati in mine din motive puerile... :evil: Nu vreau sa insir toate problemele care au existat si nici nu o voi face...le stiti voi care au fost...Dar asa sunteti voi...cand e omul la voi in grup, cu masina si cu timp liber sa vina la intalniri, si care va mai si ajuta financiar fara retineri, e cel mai tare....cand nu mai are masina, nici timp sa vina pt ca are o groaza de probleme, gata, l-ati mancat...acum mi-am dat seama de voi si regret amarnic ca v-am cunoscut, pe unii dintre voi...si asta o spun din suflet, nu din spatele unui monitor...prea putini oameni adevarati in acest grup...tot respectul meu pt C00bra, Ford, SGm, Maryo, Hondaru si Michael...niste oameni exceptionali...restul, dupa cum bate vantul...Santos, sa-ti aduc aminte de simpatia ta spre membrul cu cea mai tare masina din grup, indiferent care e acesta? Da, n-am de unde sa stiu cum stau lucrurile in ultimul timp, pt ca nici unul dintre voi nu s-a mai sichisit sa ma mai informeze atunci cand efectiv nu am mai reusit sa ma mai vad cu voi...v-ati vazut de tb, ignorandu-ma...prin urmare, am considerat ca dragoste cu sila nu se poate si am decis sa va scap de o \"uscaciune\"...
Asta, ca sa stie lumea cum sta cu adevarat tb...in mare parte... Bishop, eu nu mi-am anuntat retragerea pe 4tuning ci intr-un loc privat al 4ss...e o MARE diferenta...dar voi ati cautat neaparat sa scormoniti in rahat...macar din bun simt si respect pt ce am facut pt 4ss, putinul ala pe care l-am facut, puteati sa va abtineti sa ma atacati...atat de miseleste...dar nu...RUSINE! RUSINE! RUSINE! Atat am avut de zis... C00bra, te rog sa ma scuzi...pe bune... PS: luca, nu m-am luat de clubul vostru si nu am incercat sa va dezbin...ci doar m-am luat de unele prostii spuse de anumiti membri ai grupului vostru...e o dif, eu nu am cautat sa atac clubul...daca ai stii cate prostii s-au spus despre voi \"prin alte parti\"...si nu de catre mine... |
Nu cred ca aici este locul acestei discutii. Vreau sa fiu moderator... :cry:
|
Ai fost un baiat rau dar vad ca acum simti rau ca te-au inselat prietenii si imi pare rau pt. ce am spus. Ma ierti? :cry:
|
Re:
Quote:
Nu a zis nimeni ca ai facut publica retragerea pe 4tuning.. dar posturile din ultimele 2 zile (referitor la ceea ce este intre noi si motivele pt care ai plecat - care acum se dovedesc a fi altele decat ne-ai zis tu in momentul respectiv) te pun in aceasi situatie.... Eu am vrut sa inchei, tu ma fortezi sa continui, sunt altii care se abtin... sunt curios pana unde vei merge cu scandalul... k de mutat in Arena nu ai de gand si de atacat 4SS vad ca il tot ataci! |
Nici o problema, luca...
Si ca sa inchei...Bishop, pt tine aveam un respect aparte, nu ma asteptam la asa ceva din partea ta...dar in viata din shuturi in cur mai faci un pas inainte... Santos, de la tine ma asteptam cel mai mult sincer...pacat ca nu te maturizezi odata...eh, lasa ca mai ai pana la 18 ani... Cel mai rau imi pare de Vivi, care se chinuie in halul ala pt stiti voi ce si care a tras de voi atat cand a putut...dar, asta e.... |
Quote:
Ma repet: nu are rost aceasta discutie, nu acum, nu aici. |
De mutat, nu voi muta nici o discutie in nici o Arena...ar fi prea jenant pt toti...s-o lasam cum a cazut si sa ne ignoram reciproc..de fapt asta a fost si propunerea mea...dar, inca o data spun, nu am inceput eu discutia...
Bishop, repet, acel post NU era deloc offtopic...daca eram membru 4ss, pun pariu ca nu ziceai nimic pe 4tuning ci doar ma atentionai usor pe messenger, nu? Dar asa, ai cautat motiv...si l-ai gasit...bravo tie... Deci gata, ignorare reciproca si am terminat discutia... Sa stearga cineva toate mizeriile, inclusiv pe ale mele... |
Re:
Quote:
|
hai maa...ca luasem niste cola si pop-corn
PS nu ma bagati in seama...nu mai am talon si sunt chiaun |
Eu vb cu peretzii.... :shock: Cu cine trebuie sa vb sa devin moderator ????? :cry:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning