Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Agresiune in trafic/geam spart (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/247164-agresiune-trafic-geam-spart.html)

VooN 17-03-11 14:44

Re: Agresiune in trafic/geam spart

Barcanestiul e vre-un Bronx ceva? Romanii tiganizati de acolo se contopesc perfect cu peisajul din penitenciar. Pt vatamare corporala cam acolo se ajunge.
Nu ceda!

djbyte 17-03-11 15:53

nu cedez.pentru ca daca cedez eu........urmatoarea victima poate fi unul din voi.daca stam sa traim in frica toata viata de-aia ajungem sa ne fie frica sa mai iesim pe strazi.

DarkS1d3 17-03-11 20:58

+1 Fara Frica :)

Emy_bike 19-03-11 11:51

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4177424)
nu cedez.pentru ca daca cedez eu........urmatoarea victima poate fi unul din voi.daca stam sa traim in frica toata viata de-aia ajungem sa ne fie frica sa mai iesim pe strazi.

Zau? Mare problema existentiala. Te-a vazut mai mic si te-a casapit. Asa si? Un sut in c*r un pas inainte. Asta'i viata.

djbyte 19-03-11 17:18

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 4181989)
Zau? Mare problema existentiala. Te-a vazut mai mic si te-a casapit. Asa si? Un sut in c*r un pas inainte. Asta'i viata.

La tine e totul asa simplu nu?Ma abtin de la comentarii.

cynegeticos 19-03-11 17:19

Quote:

La fel ai face daca ai pati-o tu?
Naspa...

barladi 21-03-11 00:24

Nu merita iertat. Daca se limita la 2-3 injurii si eventual niste amenintari, mai era cum mai era....se mai intampla. Dar pt ce a facut el, nu merita iertat. Cel putin, data viitoare se va gandi de 2 ori inainte sa mai scoata macar capul pe geam

GiGiCarbiT 22-03-11 11:36

plm....legea celui care da primu....

exemplu se da jos...e mic...dau cu pumnu....e mare dau cu teava....e mare taiat si tatuat trag in el ... si primesc centura neagra + satisfactie maxima! :lol::lol::lol:

DiavoLLo 22-03-11 22:58

Quote:

hai ca asta e tare....stii bancul....."auzi ba da tu tii cu ursul?!" superman de romania ce esti :)) si cand e sa o patesti tu....nu mai stau lucrurile chiar asa simplu.

RobyBoy 23-03-11 11:31

daca s-a produs in intersectia mare de la biserica (soseaua vestului cu 23 august), din cate stiu eu este o camera acolo. Oricum nu merita lasat, daca a fost tare in pumn sa plateasca.

Vibe 17-05-11 14:13

Noutati ? :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:29.

- Copyright 2026 4Tuning