![]() |
Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)
mai, logan a fost gandit pt spatiu, utilitate, si confort pt cei care nu sunt pretentiosi la design, pe ansamblu imi place cum arata, mai putin faptul ca nu au marit puterea motoarelor cu cativa caluti ca doar e un break. Ce imi place cel mai mult este ca are 7 locuri, ultimele randuri fiind spatioase, cu astea fiind zise, viitorul suna bine pt Dacia la vanzari. E o masina buna dar nu stiu daca ar merita 11.600 de euro, ca pe acolo iei o Skoda Octavia. Acum ca a aparut si breakul am auzit ca pe baza breakului vor sa scoata si celebra Dacia "Papuc";)
|
fiind roman nu pot sa zic ca arata rau....dar e Dacie
ma abtin de la comentarii pana nu o vad si o conduc ,poate chiar au facut ceva din ea ,din poze nu prea ma atrage |
Doamne cat e de urataaaaaa!!! :lol:
|
da loganul normal nu e prea inalt?..........
ca daca e s-o comentam, toate au o buba (sau daca n-o au, noi gasim....:) ) adevarul e ca are o forma nemaipomenita vis'a'vis de ceea ce inseamna masina <made in romania> nu??????? |
Urat...urat...urat...cel mai urat break de pe piata.
Bravo Dacia...bravo Renault...tineti-o tot asa. |
Provoaca voma pentru un iubitor de masini...:D
|
exact k vechiul logan numai k e mai lunga >:P SHEETYYYYYYYYYY
|
Ba ce-si dau cu parerea unii pe aici, ca e lunga, ca e urata, CA E SCUMPA, ca la 11.000 si ceva iti iei Octavia.
Bine ma, se pare ca marketing-ul prinde bine la prostii de romani. Ce vreau sa zic este ca octavia aia prea-laudata, este CHEALA la banii astia. Si in plus, nu are aceste CAPACITATI DE INCARCARE, si nici 7 LOCURI, in care stau confortabil si niste malaci de 1,90. Si stati voi cuminti, ca nu e nevoie de mai multi cai, e de ajuns motorul de 1,6 16v pentru reprize bune si viteze de croaziera ridicate. Ce draq, voi vreti si masina de raliu sa faca la liniuta BMW M5, si confortabila, dar sa fie si sub 10k euro, ca sa aiba tot prostu de roman sa-si ia bolid de curse. In loc sa apreciati evolutia Daciei care facea in urma cu cativa ani masini egale cu ZERO din punct de vedere European, voi Domnilor, dati cu noroi in reputatia buna pe care o face Looganul, indiferent ca e o masina frumoasa sau nu, ea SE VINDE ! Asa ca uita-ti-va ce valente are loganul break...sunt exact ceea ce vrea romanul: o masina cu care sa poata cara varza la piata, o masina cu care sa poata sa ia familia + niste rude la drum, sau pur si simplu o masina de plimbare cu consum moderat. Ba mai mult, are si un pret foarte mic, mulat special pe salariile din Ro. |
e urat cu spume!!! eu unu nu mias lua asa ceva eu zic ca nu isi merita banii , adica nah pt adus cartofi in piata ii bun
|
Sa inteleg ca va placeau mai mult Dacia Break care seamana cu o cutie din toate pdv ?
@sonik89: Ai o mentalitate de copil mic, fara suparare. Sau mai bine zis, de copil mic de bani gata. Sa stii ca nu toti au bani de coupe-uri sau de limuzine (cum banuiesc ca parintii tai au), asa ca isi iau logan, cu care pot sa isi faca si treburile, carand "cartofi in piata". Iar caratul de "cartofi in piata" reprezinta un mod de a-si castiga painea pentru oamenii respectivi, nu o placere, cum iti este tie sa te plimbi cu coupe-ul super-sport sau premium-ul. Cand o sa ajungi la 35 de ani, nu o sa te mai uiti ca masina asta nu este desenata de Pininfarina, ci o sa te intrebi cat de bine cari cumparaturile si prietenii cu ea. Acum tu poti sa iti iei tot Ferrariul mult asteptat, caci nu o sa te incurce cu nimic aparitia Loganului Break, pentru ca (!) fac parte din clase diferite. Ala cu Ferrari nu are nevoie de portbagaj, ca mananca la restaurant, iar de copii se ocupa baby-sitter-ul. Pe cand cel cu Loganul cara cartofi la piata ca sa isi castige banii pentru ziua de maine. Asa ca daca Loganul ti se pare urat, ia-ti Lada Niva, care are cam acelasi pret. Poate aia e mai frumoasa (?). PS: nu am Logan. |
pentru cine are familie mare e buna... vom vedea :D
|
8 Attachment(s)
Foarte corect ce a spus Evil Yuri. Asta nu e o masina de defilat la concursuri de frumusete auto... face parte dintr-o categorie in care aspectul nu e pe primul plan. Cei care cauta o masina ca asta, se uita la pret si la cat de practica e. Si cand comparati preturi... comparati cu preturile DDP nu CIP ale masinilor straine, deci nu, nu iti iei octavia break cu 11000... nici macar octavia 1.
revenind.... Cateva poze de la salon: |
numa cu 1.6 16v poate o sa plece de pe loc incarcata :D
|
O fi ea urata...dar pt drumurile noastre si la cata imaginatie are romanul de isi pune si cara orice in masina e excelenta...si dupa parerea mea zic ca si-ar merita banii...
|
nush ce ziceti voi dar mie imi place!!
are un aspect haios- zicea lumea ca loganul e Dulap .........daca e asa asta e sifonier! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning