![]() |
Re: Liliacul meu ! Grand Espace
Danke , totusi mai raman cateva saptamani pana la permis :sad: dupa vom vedea ce modificari ii voi aduce , si daca nu se vine... :o:shock:
|
Caut proiector dreapta si balamale pentru luneta :D
Scuze de dublu post. |
NU am proiector dreapta si balamale pentru luneta :lol:dar vreau sa iti spun ca e o masina foarte ok,foarte ingrijita ,super buna pt excursii cu prietenii prin strainatate,etc :) Multa bafta !
|
Danke :D mai trebuie depusa ceva munca si investiti bani pana devine perfecta.. :rolleyes2
|
Acum are si freon , si am cumparat doua difuzoare Maniac Sound System 120watts .. revin diseara cu poze :D:D
|
Se vinde ... asa ca sariti cu oferte.
|
Quote:
|
Vreau e30..
|
Noutati :
- freon - releu alternator(cel vechi s-a defectat exact dupa ce ii pusesem freon) - asigurare + rovinieta - discuri frana ventilate fata + spate - a mai umblat mecanicul la injector si l-a facut sa nu mai "fasaie" Vad cum ma programez pentru examen si daca nu se vinde , sper ca il voi conduce.. pana atunci PACE!:D |
Salut!
La ce pret te-ai gandit sa o dai? |
Pai daca te intereseaza .. suna-ma sau da un PM , discutam mai multe.
|
Ieri am avut sala am luat 26 si astazi am sustinut proba de traseu :rolleyes2unde am picat un m***T:evil::evil: , m-a pus sa fac toate manevrele , m-a plimbat prin tot orasul vro 45 de minute , nu aveam nici o greseala :-)pana cand am trecut pe langa o ambulanta care avea semnalele vizuale in functiune dar nu si cele acustice , mergea pe sensul opus avea doua benzi libere si eu mergeam pe banda 2 , 1 fiind ocupata de o caruta , a considerat aceasta manevra neacordare de prioritate si m-a picat , faza amuzanta e ca cel care daduse inaintea mea l-a plimbat 20 de minute si i-a apasat frana de doua ori si tot i-a dat permisu' si mie p**a. O sa depun dosarul din nou si o sa dau pana o sa-l iau FARA BANI !:rolleyes2:rolleyes2
|
Si asa ajungem iara la sfanta spaga :lol:, daca sareai cu ceva verzisori te plimba numai 5 minute si chiar daca erai beat aveai permis :twisted:
Sincer ma bucur ca vrei sa iei pe bune permisul, felicitari si sper sa reusesti a 2-a oara |
Asa sa fie !
|
1 Attachment(s)
Am luat permisu si belea' :lol:
Talpa la fund ... M-am dat si cu un Golf Mk5 Variant 1.9 TDI tot 131 cai si a fost 2:1 :peace::peace: |
All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2025 4Tuning