Salutare forumisti ,
Tin sa'i multumesc lui VladM ca m-a incurajat sa-mi prezint viitoarea masina.
History : Dupa lungi dezbateri in familie , nopti albe , zile negre , in care ii innebuneam pe babaci mei sa-mi achizioneze un e30 , am cedat in fata tatalui meu care inca imi spune adevarul " n-am experienta sa stapanesc un URS " . Asa ca am preluat masina familiei in acte , cu toate ca mai am doua luni si ceva pana la varsta de 18 ani ...
Masina familiei care ne-a servit cat de bine a putut ( fiind pus la vanzare din dorintele/motivele tatalui care nu le cunosc ) este un model nu prea apreciat in Romania : Renault Grand Espace 2.2 dCi din 2001
Ca dotari are : geamuri electrice , oglinzi electrice , dublu climatronic(fara freon

deocamdata ) pilot automat , incalzire in scaune si alte artificii neinteresante pentru mine

planuri pe viitor : pusa la punct ( are cateva defecte la exterior ; garnitura la un injector ca "fasaie" si servo pompa

) folie pe geamuri si Doamne Ajuta! o "cutie muzicala " , nu vreau sa investesc in ea prea mult pentru ca sunt multumit de cum arata si cum e condusa de altii [

momentan ]

pozeeeee.