![]() |
Re: CLUB - POLL
Andrei (siloth) te rog frumos sa postezi pe forum numele celui care ti-a zis tie sa inchizi votul... pentru ca e a2a oara cand se da vina pe o anumita persoana (adik eu ;) ) dupa cum v-am zis... pe mine nu ma intereseaza ce face altu.. in cazu in care nu ati vazut chiar si la vot am zis ca nu ma intereseaza... asa ca te rog frumos posteaza numele acelei persoane.
va doresc inca odata multa bafta cu intalnirile voastre.. bafta multa cu noul vostru club.. si daca am venit la intalnirile voastre si v-am dat niste sfaturi nu le-am dat sau nu am venit ca sa va spionez.. ci ca sa va ajut pt ca stiu ce inseamna sa ridici un club de la 0. dar voi daca ati luat sfatul meu ca un spionaj... imi dau seama ce gandire au unii dintre voi ;) in fine.. cu astea fiind zise.. bafta multa cum am mai zis cu intalnirile.. bafta multa cu noul club.. asfalt uscat si fara gropi... si tuning placut ;) si astept siloth sa postezi numele acelei persoane.... |
Quote:
eu unu sunt de parere sa ne intalnim in continuare ,nu sunt de acord cu un nou club,dar nici cu cd nu sunt de acord cu cotizatia lunara din anumite motive. nu cred ca sunt singurul.....sper sa nu supar pe nimeni ce am zis acu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kami din cei care i-ai vazut la intalnire pana acuma nimenea nu are nimica cu tine :lol: . toti ar trebuii sa fim uniti flow tu ia si strange cablu ala de mana =)) |
Quote:
te farm tot :P |
Quote:
|
incetatai cearta,deschideti poll-ul inapoi....si pana la urma..indiferent ce va fi..tot prieteni vom ramane toti...chiar daca unii o sa fie intr-un club sau altul...ca asa e frumos...ce daca am fi toti in cluburi diferite..nu putem sta la un suc sau la un pahar de vb????
|
Quote:
|
cearta fara bataie nu are rost ...care e tare il bag in portbagaj si l tin 5 min
ori un club nou ori cd e tot aia.....cd e mai cunoscut .....20 ron nu mi se pare mult...nu ti mai iei o shaorma la mall si dai la club. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning