Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Omologarile tuning,ce,cum si mai ales CIT ? (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23167-omologarile-tuning-ales.html)

BogdanNZ 15-09-06 01:34

Re: Omologarile tuning,ce,cum si mai ales CIT ?

Quote:

k eu sincer nu am vazut masina pt drag de 2000 cai sa aibe numar de inmatriculare
Nope...dar ai vazut Evo3-ul de 1000 cai?E alb si umbla noptile prin North Shore si inafara de niste roti imense cred ca pe 19" si o tzava mare in spate, arata fff stock.Asa au crezut multi care s-au luat cu el de la stop....si cand colo:twisted: ....cred ca e cel mai tare sleeper car daca nu din tot NZ sigur din insula de nord...pacat ca nu mai tin minte nr de inmatriculare...

Nicknamed_13 15-09-06 01:43

Nu dar un prieten (avea crx SIR atunci)mi-a spus ca s-a luat la curse cu un EVO GSR si inca o masina...nu mai stiu ce era. Si erau pe autostrada in Nth Shore si cand au accelerat au ajuns langa un EVO3 alb care a schimbat a 3-a, a recuperat handicapul de viteza si i-a lasat in orizont. Nu stiu dak vorbim de aceiasi masina....am inteles ca soferul era un Maori de 2-3 tone:) si avea si 3 pasageri!

BogdanNZ 15-09-06 01:46

Nope din cate stiu soferul asteia e un indian(si el e gras poate l-a confundat ca si culoare :D ) si mai are un silvia verde facut exculsiv pt show-uri...nu mai stiu cum il cheama are ceva nume din ala de-al lor f ciudat...

Nicknamed_13 15-09-06 01:54

Probabil k ala e! E greu sa vezi ce si cum la 160 cu 2 masini dupa tine si sa auzi din senin un waste-gate nebunesc si sa apara un EVO 3 tot din senin si sa iti dea ceva "doggy action"!!! LOOOL

CJ-01-WOB 15-10-06 04:31

cum se procedeaza la procesul de recarosare prin lume? sau e o prectica exclusiv in ROmania intalnita? :)):o :lol: :lol:

mihai88 15-10-06 18:54

la partea cu recarosarea ma intereseaza si pe mine ca in februarie vreau sa aduc un bmw din 92 in romania(e modificat bmw-u) si nu prea am pe cine sa intreb.... care stie plz post here

bmw-u nu are nik legalizat sau cum se zice,totu e pus la risc....

AlexXx-4ti 16-11-06 01:22

Salut de recarosare nu am idee cum se prcedeazä in Austria dar legat de tuning vä pot spune cä sar politaii in fata masini si te trag pe dreapta dacä ai masina mai extravagant decit celelalte.
Sunt spoilere ce nu trebuie legalizate cind le cumperi mai primesti ceva la minä precum sau efectuat teste si corespund la standardele lor ,legat de schimbarea dimensiunilor la felgere frine sau suspensii trebuie sä mergi la test si dacä nu ai exagerat cu dimensiunea ai noroc dacä nu le dai jos sau mergi la negru la fel ca si celelalte piese de iluminat ,folii pe geamuri nu este o problemä atit cit este stampila CE pe piesele respective sau nu este folia in crom (oglindä)asta ar deranja participanti la trafic.
Atita timp cit nu treci peste limitele lor nu ai nici o problemä.
Ce mä scoate din särite sunt piese care in Germania nu au nevoie de legalizare si in Austria iti cere sä mergi la verificare,dacä le cumperi din at. sunt la dublu pret.
Ajungi sä nu mai stii ce piese sä iei dacä vrei sä faci ceva .

CJ-01-WOB 05-01-07 01:07

S-a intrat in uniune .. sa vadem acum ce reglementari se v-or face in privinta modificarior auto

turbojack 07-01-07 14:04

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 685456)
S-a intrat in uniune .. sa vadem acum ce reglementari se v-or face in privinta modificarior auto

Nu vor fi reglementari ci mai degraba restrictii. :(
Italia este una dintre cele mai restrictive tari in privinta tuningului.De cele mai multe ori este mai bine sa-ti tunezi masina in Germania,o omologhezi acolo si o readuci in Italia.
Trecerea de la roti de '16 la '17 ,este un calvar si uneori imposibil.
De aceea in privinta asta o mare revista de tuning este promotoarea unei petitii catre guvernul italian pentru a legifera tuningul intr-un cadru european.
Si batalia este abia la inceput...
TUNERI DIN TOATE TARILE UNITI-VA !

adrian gavrila 11-01-07 14:39

In Spania,se poate omologa aproape orice. O masina completa te poate duce de la 600€ pina la 1500€(aprox)dar totul depinde de cit de tare ai tunato.
In prezent aproape toti fabricantii incep sa faca totul omologat din fabrica, asa ca ,cind cumperi productul, doar trebuie sa mergi la verificare si t-il pune in acte. Amenzile sunt de 150€ pentru fiecare lucru -nu omologat-.
Bine v-am gasit pe toti tunerii de peste hotare si din tara binenteles.Salut

georges14 17-01-07 08:11

Aici nu sunt probleme cu masinile modificate in schimb daca te vede cu folie pe geamurile din fata , nu pleaca de langa tine pana nu o dai jos si iti da si amenda. Tot ce tine de beculete, leduri si neoane exterioare, la fel . Pentru un simplu bec de pozitie albastru iti iei 80€ amenda. In rest merge. Am fost oprit de N ori, nu s-au legat de nimic, o singura data mi-am luat amenda pentru zgomot la echapament. Ieri m-au oprit iar, este unu care cred ca e gelos pe masina mea, e a 3-a oara cand ma opreste, i-am si zis '' noi doi ne-amm mai vazut nu-i asa :) '' mi-a zis sa deschid porbagaju si cand a vazut numai lemn ( boxa care ocupa jumate de porbagaj) mi-a zis sa il inchid. In schimb sa luat putin de scraciurile de pe placile de inmatriculare ( am placute cu numele clubului pt meeting) i-am explicat si ma lasat sa plec
Nu s-au uitat nici la jenti nici la eleron .....

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning